összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » saját galériáim » Suntour Axon RLD- ami kint, az van bent » #10
A kép adatai: bezár


Gyártó: SAMSUNG
Tipus: SAMSUNG ES20/ VLUU ES20/ SAMSUNG SL35
ISO: 80
Zársebesség: 1/45
Rekesz: f/8.1
Gyújtótávolság: 6000/1000 (35mm-en: 34mm)
Dátum: 2012.02.15 09:00:55
Eredeti kép méret: 3648x2736
Fájl méret: 69 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
10/16
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 Ha az előbb látott pöcök elfordul, az itt látható pöcök is fordul, megnyitva, avagy elzárva az ovális rést. Ez a rúd is üreges, tehát a végén befolyik a lötyi a dugattyú közepén, itt pedig kifolyik, ha tud.

Egyrészt ide tud felszökni az olaj a teló összenyomódásakor (mivel ugyebár az olaj az olyan, hogy ő nem szeret összenyomódni), másrészt ha lezárod, és nem tud felszökni, akkor lockolva van a teló.

A lockoláskor is tapasztalható pici mozgás feltehetőleg azért van, mert a visszaútcsillapítás dugattyúja alá még le tud menni valamennyi olaj.

No és itt van számomra egy homályos folt: ahhoz hogy visszafelé az ott szabályozzon, alá kell hogy menjen az olaj. Viszont ha az egész alá tudna folyni, akkor nem érne semmit, hogy felül lezártad a lockot. Vagy van benne valami trükkös megoldás, amire még nem jöttem rá, vagy csak egész egyszerűen annyi a titka, hogy maga a visszaútcsillapítás annyira lelassítja az átáramlást, hogy lezártnak érzed a villát, illetve esélyed nincs akkorát ütni rajta, hogy rendesen be
Krupcheck
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-1 / 1
Krupcheck - 148 hónapja
Mellesleg ha ezt nem "ki-be" jelleggel, hanem fokozatmentesen lehetne állítani, akkor menet közbeni odaútcsillapítás-állíthatóság is lenne.
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 1, összesen 1263 látogató tekintette meg

» Partnerek