összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » saját tekerés képei » Picstory » #19
A kép adatai: bezár


Gyártó: Canon
Tipus: Canon EOS 1100D
ISO: 200
Zársebesség: 1/25
Rekesz: f/4.5
Gyújtótávolság: 32/1
Dátum: 2015.12.30 19:09:13
Eredeti kép méret: 2048x1365
Fájl méret: 429 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
19/35
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 Egészségetekre!
Végre elértük ezt is. Ismét lezárul egy (számomra legalábbis) pocsék év. Nagy tervekkel, lelkesedéssel, lendülettel indultam neki a 2015-ös évnek. Sokmindenen keresztülmentem, de ezeket talán még a legrosszabb ellenségemnek sem kívánom. Mielőtt itthon vállalkozásba fognátok, fogadjatok meg néhány tanácsot tőlem. Soha ne közösködjetek "majd megbeszéljük...stb" alapon. Mindig mindent papírozzatok le.
2. Alaptalanul soha ne bízzatok meg senkiben felhőtlenül. Egy kollégámat üzlettársnak fogadtam, úgy is kezeltem. Év vége felé kiderült óriási hiba volt.
3. Ha EU-s pályázatban gondolkodtok, azt csakis akkor tegyétek, ha a pályázati összeg "feleslegesen" rendelkezésetekre áll, egyéb esetben katasztrófa lesz minden téren az egész.
Ezen javaslatokat csak röviden írtam le, tervben, illetve folyamatban van egy nagyobb terjedelmű iromány, melyet elkészülte esetén publikálok itt is.
Sajnos túlságosan naiv voltam sok téren. Szerettem volna egy olyan munkahelyet/megélhetési lehetőséget, melynél nem kell azt nézni, hogy a másik mikor mit csinál, nem kell ármánykodni, csak egyszerűenb dogozunk,élünk, szórakozunk, közben megélünk. Az alap koncepció kezdetben jól működött. Az EU-s pályázatnál elhatároztam egy ütemtervet, melyet kb. 15× kellett megváltoztatni, a folyton változó játékszabályok miatt. 3 millió Ft támogatást ítéltek meg, ebből mindössze 2,7-et sikerült "lehívni", úgy, hogy résztulajdonos vagyok egy pályázatíró cégnél, ahol több milliárd Ft-os pályázatokat sikerült lebonyolítani. Ezalatt, ahol lehetett végig szivattak. Utólag belegondolva a probléma oka az volt, hogy ragaszkodtam az eredeti tervekhez, mindenhez. Nem akartam EU-s pénzzel visszaélni. Hiba volt. Egyszerúűbb lett volna ezt az összeget egy bármiféle kamu tanácsadó cégbe belefordítani, onnan pedig megvalósítani közvetve a szervizt, de ragaszkodtam az alapelvekhez. Ez is egy hiba volt. Kénytelen voltam 2015-ben 2013-as árakkal dolgozni, milliószor átírni mindent, közben indult a szezon, és sok-sok dologra figyelni. Ezt sajnos ki is használták, melyre utólag jöttem rá. De ennyit a kesergésről, bővebben, majd...
Annyira azért büszke vagyok, hogy a semmiből, nagyon nagy nehézségek árán létrehoztam egy szervizt illetve ha jobban belegondolok kettőt, ami egész egyedire sikeredett. Sikerült egy népes vevőkört kialakítani, rengeteg pozitív visszajelzés mindig jóleső érzéssel tölt el. Azonban volt egy másik dédelgetett álmom, mely megvalósításához kaptam egy újabb lehetőséget, az elkövetkezőkben a szerviz számomra, sajnálatos módon háttérbe szorul majd, amit bizonyos szinten sajnálok (megszűnni nem fog, csak nem ez lesz a főprofilom), viszont még most van alkalmam egy merészet váltani, s így"elbuszozom a vizek városa felé".
A kedvét senkinek sem szeretném elvenni az ötletei megvalósításától, azonban ha ilyesmiben gondolkodsz, alaposan mérlegeld lehetőségeid, mindent fektess le papírra, és gondold meg 3×.
Ezeken felül minden kedves TB-s ismerősömnek nyugodt, boldog, békés és eredményes új esztendőt kívánok, s kívánom, hogy amit elterveznek az mind-mind pozitívan, akadálytalanul valósuljon meg! Minden jót mindenkinek, én elmegyek, s 5. és egyben utolsó alkalommal meglátogatom azt a helyet is ahonnan minden elindult!
Még egyszer minden jót!
BÚÉK!

üdv: Ricsi
ikarus266
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-1 / 1
ikarus266 - 102 hónapja
POD az év első napján, Mementó tavalyról. BÚÉK!
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
ezt az képet ma 0, összesen 1905 látogató tekintette meg

» Partnerek