összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Újra Építkeztünk (ツ) » #49
A kép adatai: bezár


Eredeti kép méret: 1440x1440
Fájl méret: 160 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
49/79
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 Beckó vára lett a ↓ ↑Nyaralj itthon! póló-sorozatának a nyolcadik reklámpólója, de akár az elsÅ‘ is lehetett volna, hiszen szintén ebben a várban készült az a kép is anno, amibÅ‘l késÅ‘bb a csatorna arculata kialakult..
A kétoldalas kulcstartó már csak egy ráadás ugyan, ám itt jól látszik legalább az is, hogy a templomos az eredeti képen még lóval látható, ám ezt sajnos a pólókon nem tudtam a saját itthoni eszközeimmel úgy megszerkeszteni, hogy a kör alakzatban minden részlet megmaradjon!
A lovag és a pajzs maradt tehát, de a ló miatt lehet nem is kár, mivel ezt én a gyakorlatban általában, amúgy is bringával helyettesítem..
A lovag és a várak viszont már teljes szinkronicitásban vannak a csatorna mondanivalójával, arról nem beszélve, hogy az alatta lévő felirat is üzen valamit, természetesen ez sem volt a részemről véletlen!
A ↓ ↑Nyaralj itthon! a legegyszerűbb fordításban annyit tesz, hogy a képeken és a videókban szereplő várak, mind a történelmi MO-részei voltak, s jó párunknak ma is az..
Ennyi lett volna, a húsvéti ajándéktárgyak margójára.. :-)
Tom77
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Még senki nem írt véleményt erről a képről! Légy te az első!
ezt az képet ma 0, összesen 352 látogató tekintette meg