összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Újra Építkeztünk (ツ) » #51
A kép adatai: bezár


Eredeti kép méret: 1440x1440
Fájl méret: 171 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
51/79
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 Nándorfehérvár és Trencsén váraival bővült, a
↓ ↑Nyaralj itthon! póló sorozata, ezzel a tizedik darab is elkészült. Már csak a jó időt várják, hogy újra minél több helyen lehessen bennük virítani..'-'
Tom77
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-3 / 3
Tom77 - 11 hónapja
Amúgy a csatorna is teljesen non profit mód lett létrehozva, és nincs is aktiválva rajta semmilyen reklámbevételi felület, amit kiad a megtekintés előtt, azt a youtube a megkérdezésem nélkül szúrja be alá, nekem abból nem oszt vissza bevételt, mondjuk ha jól tudom nem is tudna, mert az is megtekintéshez és feliratkozószámhoz van kötve, hogy egyáltalán ilyen beállítható legyen rajta, és hát lássuk be, nekem ez hobbi, meg nem vagyok egy Radics Peti, hogy olyan számú közönségem legyen..

Mondjuk így sem panaszkodom, mert humoros videós vlogok nem az én műfajom, én nem marháskodom webkamerák előtt, amit én csinálok az nagyon más műfaj, zenés képi videózásnak hívják, ami általában saját kirándulási albumokkal készül, szöveg nélküli zenékkel, na ott már mondjuk minden egyes zenét engedéllyel tudok a képek alá tenni, ha nincs előtte egyeztetés a zenei tartalom létrehozójával, akkor esélyes hogyha megkeres a szerző utólag, hogy vagy leszeded a dolgot vagy töröltetni fogja, harmadik féltől származó tartalom miatt..

Ezért kell marha sokat várni nálam, van sokszor, hogy fél évet is egy új videóra, és ezért van az is, hogy általában három négy embertől hozok el mindig zenét, velük már van illetve korábban volt egyeztetve, ők szabadon meg is engedték, mert látják, hogy mit csinálok és nem zavarja őket, sőt az én videómon keresztül is vissza lehet jutni hozzájuk, hiszen az alsó szövegmezőben minden videó alatt ki van írva, hogy kinek a nótája megy a képeim alatt..
BrunuhVille, Adrian von Ziegler, illetve olyan meideval tartalmú vagy típusú zenéket használok, természetesen keverve, vagy áthúzva, ami illeszkedik az általam megmutatni kívánt vár alá, megy a képek hangulatához és nem utolsó sorban van neki egy olyan áthallása, hogy nem tűnik fel nagyon annak aki megnézi, hogy sokszor nyolcvan száz fotót lát három vagy négy várhelyszínnel kevesebb mint öt illetve általában négy percben..

Lehet büdös az öndícséret, de én elég sokat foglalkozom a történelmi magyar várak felkutatásával, illetve azok megtekintésével és nálam nem áll ott meg a dolog, hogy ott voltam és hazajöttem. Legkésőbb fél éven belül az egész biztos, hogy az a vár amit láttam, valamilyen zenés képi videó formában fog feltűnni az oldalon és ha ez is megtörtént, én csak ezután dőlök hátra, a pólókkal leginkább pedig csak saját magam szórakoztatom..
Tetszik a hozzászólás?
 
Tom77 - 11 hónapja
Nagyon köszönöm, de nem ezek a saját fotóim, és a zenei videók ugyan mindenkié aki megnézi őket, de póló, kulcstartó ilyesmi amikkel néha bohóckodom, valójában csak reklám a csatornának és a történelmi magyar váraknak, semmi több.
Amúgy sem érné meg árusítani, hiszen ezek duplanyomásos pólók emiatt majdnem 12 ezer darabja, és csak ötven illetve száz darabnál adna a készítő olyan kedvezményt, hogy elmenne mondjuk egy darab a felébe..

Ezek a várak nekem örök emlék és bár igaz, hogy nekem ott van az album, sőt majdnem az összesről zenés képi videó is van, de hát érted, ezek a saját fotóim, ezért ez csak nekem érték, keresni meg nem akarok rajta, hiszen én nem szeretnék ebből pénzt csinálni, másért meg ha már másnak is lenne ilyen, mert mondjuk annyira szeretne egyet, előbb csináltatok neki egyet TÖK ingyen, hiszen ezzel akaratlanul is az én youtube csatornámat népszerűsítené, az meg már mekkora pofátlanság, hogy én meg még keresnék is ezen.. :-(
Nem szorulok rá hálisten és hát jók a zenei videók is, de kell nekik egy kis reklám, én viszont eleget utazom ahhoz, hogy mindig ha elindulok felvegyek egyet, ezáltal is növelve a ↓ ↑Nyaralj itthon! csatornának a megtekintését..

Szerencsére eléggé pörög az oldal minden év tavaszán és főleg nyáron, ugyanis az emberek ekkor utaznak a legtöbbet belföldre illetve a külhonba, olyankor szárnyal az oldal megtekintése, mostantól viszont akkor is fog reményeim szerint amikor én indulok útnak, hiszen mindig egyet vagy akár többet is magammal viszek.. '-'
Tetszik a hozzászólás?
 
Cadre Allage - 11 hónapja
Jol neznek ki sahst gyartasra vagy eladasra is?!?
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
ezt az képet ma 0, összesen 320 látogató tekintette meg

» Partnerek