összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » egyéb 3D tervek » #107
A kép adatai: bezár


Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
107/116
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 
salt
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-29 / 29
salt - 139 hónapja
@DM26P: ez a gyáli soha mivel rég bezárt de lehetséges hogy más helyen újra lesz épitve - de igéretből már nem 1 volt eddig
Tetszik a hozzászólás?
 
DM26P - 139 hónapja
Igen, erről hasonló a véleményem...
Másik kérdésem mikor lesz ez a park, egyáltalán lesz?
mert lehet jönnék akkor majd megnézném milyen egy PARK! :)
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 139 hónapja
@DM26P: ezért írtam az elején, nem kell komolyan venni az egészet. Ez csak egy Sketch up kép.

Nem vagyok beképzelt, mostanában elég sok 13-15 évessel bicóztam, a kisebbeknek is segítek. Aki ismer az jól tudja. Aki megüti a szellemi mércémet azzal nincs baj, csak legtöbbször a kis csapatos sportolok csapatban lejjebb ereszkednek mintha mikor egyedül lennének
Tetszik a hozzászólás?
 
DM26P - 139 hónapja
@salt: a rolleres dologhoz nem füztem semmilyen kommentet mivel 100%ban egyet értek vele...
hát amit leírtál.. igen... ennél többet nemtudok rá mondani igazad van részben szerintem is... norma parkot nm ismerem.. sõt... egyetlen parkot ismertem eddig csak a TheLabot.. ottis csak 3x voltam mivel felénk eddig csak az volt...
Csak mondjuk nekem kedvem azonnal elvenné egy ilyen tábla látványa
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 139 hónapja
@DM26P: hy

Ha megnézitek a táblát bal oldalt vannak a megszokott követelmények és jobboldalt az eltúlzott dolgok. Rolleres rész is poén de jól tükrözi a nézeteimet :)

Különböző sportágak elég nehezen férnek el egymás melett - roller nem sport

fontos a Skatepark etikettje - idősebbeket tiszteld

és amire így felkapta mindenki a vizet a 18 korhatár:

Én is mindig kb a legfiatalabb voltam mindenhol. Én is 16 alatt kezdtem bicozni.
Ha 1-2 fiatal bemegy a parkba azzal nincs baj. De amikor már sokan vannak, és ez elég sokszor előfordul mivel nagyon kevés emberben van meg a képesség hogy tök egyedül elkezdjen bicozni. tegyük hozzá azt is hogy egy félig üres pályán elférnek, viszont mostanság nem tudok olyan normális pályát mondani ami ne lenne a nap 70%ban tömve. És ez itt a baj. A legtöbb 16éven aluli rolleres,bicos még nem képes arra hogy figyeljen sportolás közben arra amit nem lát. Erre nagyon jó példa a norma park. Ott ritkán vannak tapasztalatlan bicósok még is sokszor előfordul parás helyzet, mivel a pálya olyan kialakitással rendelkezik ami miatt rendkivül fontos hogy a tisztában legyünk mikor hol szabad lennünk. Amúgy is ott nem kis trükkökkel szoktak játszadozni ezért szinte alig van hely ahova az ember "ki állhat" pihenni vagy várni.

Vannak olyanok akik korukhoz képest jól bicoznak de azt az elöző kommentekben is megírtam. Egy egy társoságban elfér mert megkomolyodik. Viszont egy Full 14-16 éves csoport már nem egyszer vágta haza a napunkat. Na ott már vannak nagy gondok.

Kor szerint válogatni az embereket pedig megszokott dolog. Nézz körül, mindenhol ez van. Az ABC-ben, a TV-ben és sok más helyen is. Máshogy nehéz lenne leírni hogy lehetne megszűrni.

Ha eddig elolvastad akkor rájöhettél hogy kicsit Park ellenes vagyok, mert kicsit idegesitő hogy mostanság az a menő hogy amint megkapod a bicódat már is parkban kezded a pálya futásod aztán ha már nem menő leadják a sportot. Annak a híve vagyok hogy aki elkezd bicózni az ne parkban kezdje el. Stabil alapok elsajátitása a legfontosabb és oda nem kell csúcs szúper park.
Nagyon impozáns látványt nyújt pár olyan bicós aki tud is valamit csak közbe fékizni meg manualozni se tud de már rúgja a vp MK Justice bicójával :)

és most olvasd el az első bekezdést újra.
3 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
DM26P - 139 hónapja
Hali!
hát... igen, nemtudom hogyan unatkoztam ennyire de végig olvastam ezt a jó hosszú párbeszédet.
Szerintem korosztályt nemjó megszabni.
Mondjuk most biztos mondani fogjátok hogy ezt azért írtam mert még nemvagyok 18, de mielõtt az adatlapomra mentek megmondom hogy 7 se vagyok.. Szerintem az hogy ha valaki körültekintõen figyelve tudja használni a pályát akkor teljesen mindegy hogy 18 vagy 10 éves...
Van ismerõsöm akivel néha együtt tekerek, 19 éves de se a viselkedésébõl se a korból származó bármely tapalsztalatával nem villog, de nem azért mert nem akar.. hanem mert nem tud...
és szerintem ha õ menne közétek az sokkal veszélyesebb lenne mindenkinek mintha valami olyan fiatalkorú aki azért megáll a bicaján.. próbálkozik néha nem nagy pofával (persze ehez hozzátartozik hogy a nagyobbak se legyenek bunók vele) és akár még trükköket se tud de ott van egy társaságban...
Kor szerint embereket válogatni nagyon elfogult látásra vall szerintem, viszont elsõ ránézésre tulajdonságokból nem lehet...
Én a saját társaságomban mindigis a legkisebb voltam 1-6 évvel mindenki idõsebb nálam, de ez bicajozás dumálgatás és a többi hülyülés terén teljesen elfelejtõdik....
Nem a kor számít... teljesen fölösleges az a 18éven felülieknek
kíváncsi vagyok elolvasod-e a "szónoklatom" és ha igen akkor nagyon szívesen elolvasnám erre a véleményed.. szerintem korrektül írtam, szóval ezt tõled is kérném! kellemes ünnepket!
Tetszik a hozzászólás?
 
balancefreeride - 140 hónapja
@salt:Hello !a korhatárhoz lenne 1 2 hozzászólni valóm pl itt vagyok én 14 éves vagyok 3 éve bicózok nem hinném ,hogy nincs kontrollom a bicó felett az kicsit túlzás volt, hogy 15 éves korig sok egy 10kg- os bicikli 14 vagyok 182 centi 65 kg a bicóm 16 körül van és tudom irányítani annyi eszem van ,hogy mit tudok és mit nem tudok megcsinálni nem szoktam arcoskodni ,a nagyobbakat tisztelem (már aki érdemes rá ) a rollerseket én sem komálom nagyjából ennyi de viszont sok divatrider van 14 évesen is úgyhogy valamennyire igazad van de vannak kivételek remélem elismered ! :D köszönöm ,hogy elolvastad további szép napot!
Tetszik a hozzászólás?
 
attaska - 146 hónapja
amugy a lényeg hogy jol néz ki amugy a rollerel nagyon egyet értek de sztem aki már tudvele szaltot emg ilyeneket azokat téleg nem éri meg leszurni
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 146 hónapja
@ÓcsaSreetBMX: nem te voltál, ez időzitett bomba volt.

valahol Tescoman és Krupcheck-nél szabadult el a pokol, mert míg ők normálisan(ban) megírják a problémájukat addig a fiatalabb korosztály egyből troll modba kapcsol egy ilyen kép láttán. Aki normálisan ír annak normálisan válaszolok. De kikérem hogy olyan zaklasson aki ráadásul nem ismer csak az adatlapomra néz rá-
Tetszik a hozzászólás?
 
ÓcsaSreetBMX - 146 hónapja
na jókis vitát indítottam:D
de egyébként szerintem legyen egy 14-éves kor határ az alatt csak szülővel lehessen bemenni és kész. akik meg 14-18 év közöt vannak azok meg ha bemennek és el esnek az meg az ő bajuk, ezzel jár a sport!
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 146 hónapja
@Dabomb96: figyelj én már elértem elég sok mindent.
egy park épitését lezavartam már és még most is felügyelem szoval ne akard itt nekem bemesélni a baromságaidat.
15évesen büszke lehet magadra hogy ilyen gyerekes vagy. Látom nagyon sziven ütött a dolog hogy föltettem egy olyan képet amin szubjektiv és ironikus dolgok vannak. Meg egyáltalán mi az hogy 14 éves gyerek különbül bicozik? Ha vitába akarsz szálni akkor érvekkel gyertek ne ilyen baromságokkal.

És mielött elaszabadul a pokol itt a 14évesek között. Elárulom nektek hogy ha ilyen beképzel barom lennék akkor nem fecsérelném az időmet Rátok.
Csak mert megsúgom hogy több mint 5000hozzászolás alatt 1x sem érdemeltem ki hogy letiltsák a hozzászolásaimat + csak nézd meg a leadott szavazatokat nálam, 4 fölött van mind a véleményeimre mind a képpontozási arányom.
Napi 5-6 gyerek ír rám fb-on hogy segitsek neki a bicó összeszerelésében meg egyéb problémáiban. Nem beszélve hogy ride.hu-s felkérésem is van ami kicsit rangos.

Ezek után ki nevez beképzeltnek? Segitek mindenkinek aki normálisan tud hozzám szólni, legyen az 18 fölötti vagy alatti.
Nem most lettem ilyen, több mint 3 éve fent vagyok azóta már 5.generáció jött ment szóval kaptam sarat rendesen. Szoval ezt az egészet kikérem magamnak.
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
Dabomb96 - 146 hónapja
@salt: de birom az ilyet aki elmúlik 18 azt azt hiszi ő lesz a nagyöreg a felnőtt a tapasztalt! Ezt a korhatáros pályahasználatot nem tartom jogosnak aki kerózni akar rendesen nyomja ne ilyen gátolja meg hogy ne mehessen pályára hozzáteszem szerintem egy két 14-15 éves különbül kerózik mint egy 18 éves!
2 olvasó 50%-ának NEM TETSZIK a hozzászólás! Neked tetszik?
 
salt - 146 hónapja
@Krupcheck: a szabályzatban legyen benne, és igen a tisztelet az mindenkinek kijár, de legfőképp a fiatalok azok akik elfelejtik.

pont most esett egy kb 12 éves gyerek rollerrel KAC-on. pofára esett és felszakadt a feje. ömlött a vér a fejéből.... még jó hogy ott volt az apja.

amúgy mondjatok amit akartok de ezzel már korábban is így voltam. Az hogy én már elmúltam 18 az nem számít.
Tetszik a hozzászólás?
 
johnny336 - 146 hónapja
@Krupcheck: a kor egy állapot, nem érdem.
2 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
Krupcheck - 146 hónapja
*bocsi, a bukót látom írtad korábban.
Tetszik a hozzászólás?
 
Krupcheck - 146 hónapja
@salt: nem arról van szó, hogy annyira sokat néznénk ki a 18 év alattiakból-kivételesen egyetértek tescoman-nel :D- bár megjegyzem, találkoztam már sokakkal, akik értelmesebbek mint némely "felnőtt", hanem hogy mókásan néz ki, hogy elmúltál 18, és rögtön jössz a "18 év alattiak" témával.

Ha úgy érted, hogy bele kell tenni a szabályzatba, és ha mégis bemegy és kitöri a kezét/lábát/nyakát, akkor mosom kezeim, ki volt írva, mit keresett ott- akkor megértem. Ha arra gondolsz, hogy a 18 év alattiak ne menjenek bringapályára, akkor nagyon nem. Menjenek. 14 év alatt felügyelettel, 14-től már korlátozottan döntésképes, vagy cselekvőképes, vagy mi, menjen, törje össze magát, mi is azt csináltuk.

Bukó! Az viszont legyen kötelező.

Az idősebbeket tiszteljétek-kel lassan egyetértek, elképesztő hogy 1-2 kis pöcs miket megenged magának, de attól mindig is rosszul voltam, ha valaki a korával jött. Nem, ne avval vívja ki a tiszteletet.
Tetszik a hozzászólás?
 
kurtaazz - 146 hónapja
srácok, most lehet szarakodni, de Saltnak rohadtul igaza van :D
2 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
salt - 146 hónapja
amugy meg 18év alatt nem határozóképes az ember. vagyis hiába mondja hogy vállalja a felelőséget. ez olyan mint az osztálykirándulásra is megkövetelik a szülöi aláírást.
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 146 hónapja
@tescoman: alap hogy 18 mivel attól a kortól számít nagykorúnak. Mivel extrém sportról van szó ezért balesetek előfordulnak, és mivel a legtöbb park önkormányzati illetve saját cég vezeti ezért AKÁRMILYEN baleset történik azt kivisgálják.
egy <14 éves gyerek szerintem elég nehezen viselné ha egy barátja mellette törné ki a karját. Monjuk nyilt töréssel.

Én is bementem a parkba nem tagadom. De a hivatalos szabályzatban akkor is megköveteli a minimális korhatárt. Az alatt meg bukóban, illetve szülői felügyelet mellett(jó ez kb 14éven aluliaknak)

Vannak akik már 3 éve bicóznak és csak most lesznek 15-16 évesek. Nekik már megvan a bikekontroljuk, viszont ők vannak a kisebbségbe. Durván 17év alattiak csak most ismerkednek a bicozással és ez azzal jár hogy nem tudják felmérni a helyzetet. lásd: bemegy egy éppen ugrani készülő elé, mellé ugrik és ráesik a negyediv élére. stb,stb
Tetszik a hozzászólás?
 
Krupcheck - 146 hónapja
én kb. 14-15 éves koromig ugráltam... aztán 18-on túl már féltettem magamat :D rájöttem hogy fáj ha elcseszem. Ilyen téren szerintem nem jó kitiltani az ifjabbakat, mert utána már esélyük nincs belekezdeni.

Szülői felügyelettel? :D Mondjuk akkor egy defibrilátort be lehet készíteni az anyukáknak :D
Tetszik a hozzászólás?
 
tescoman - 146 hónapja
@salt: Alap 18? Hogy vagy annyi, marhára könnyen vagy. Gondolom te be sem tetted a lábad sehova 16 évesen. Nem mint ha érdekelne, mert sem a városhoz, sem a BMX-hez semmi közöm nincs, csak mégis nah.
Tetszik a hozzászólás?
 
attaska - 146 hónapja
nem kell élrte felelöséget vállalni
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 146 hónapja
alap a 18.
16 alattiak azok még nagyon gyerekek. Nem tudnak magukra vigyázni se nem hogy felmérni a helyzetet bicozás közben. Arról nem is beszélve hogy egy 15éves gyereknek még a 10kg-os bicó is rohadt sok.

És amugy a rollereseket se azért utáljuk mert rollereznek. Hanem mert 14éves átlagkorukat meghazudtoló méretű szájuk van.
2 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
attaska - 146 hónapja
jo de azért 18....akkor inkább 12töl
2 olvasónak NEM TETSZIK a hozzászólás! Neked tetszik?
 
salt - 146 hónapja
nem fért ki hogy bukóban alatta.
Tetszik a hozzászólás?
 
dirtgame - 146 hónapja
a korhatárt kivéve egyetértek :D
Tetszik a hozzászólás?
 
nhlevi - 146 hónapja
A ROLLERBEN KIBASZOTTUL EGYETÉRTEK
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
ÓcsaSreetBMX - 146 hónapja
18*
Tetszik a hozzászólás?
 
ÓcsaSreetBMX - 146 hónapja
csak 189 évenfelülieknek?
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
ezt az képet ma 1, összesen 1322 látogató tekintette meg

» Partnerek