összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Gepida Alboin 200 CRS » #12
A kép adatai: bezár


Gyártó: Sony Ericsson
Tipus: U20i
ISO: 40
Zársebesség: 1/400
Dátum: 2012.07.17 16:36:45
Eredeti kép méret: 2592x1944
Fájl méret: 432 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
12/17
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 
townyka
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-9 / 9
gyuladaniel94 - 137 hónapja
@townyka: Köszönöm szépen az adatokat, de sajnos akkor minden hiába, mert nekem 480mm-es teleszkóppal is majdnem vízszintes a felsőcső a nagy vázméret miatt, ha meg ezt építeném be, akkor az is lehet, hogy előre leejtene, ami hazavágná az irányítást. Pedig de jó lett volna. Nem értem miért nem tudnak nagy merevvillákat is gyártani. Idáig egyet találtam Ebay-on, ami megfelelt volna, de az kiszállítással együtt 23ezer volt. Karbon lenne az igazi, hogy csillapítson valamennyire, de abból még ennyire sincs választék, ha meg tárcsásat akarok, akkor meg lehetetlen beszerezni. Lehet, hogy az lesz a vége, hogy itt az egyetemen csináltatok egy villát. Köszi mégegyszer.
Tetszik a hozzászólás?
 
townyka - 137 hónapja
@gyuladaniel94: Beépítési magasság kb. 430-440mm. A tengelyközéppont és a villa alsó kónuszáig mértem. 622-es kerék van az enyémben 40mm széles külsőkkel és még sárvédőnek is van bőven hely.
Tetszik a hozzászólás?
 
gyuladaniel94 - 137 hónapja
@townyka: Mégegyszer nagyon köszönöm. a tárcsa nem probléma, nekem is 160-as van és nem is kell nagyobb. A villanyak nekem a teleszkópon kb 26cm és így kényelmes. Remélem lesz majd nekik olyan, amin ilyen hosszú a nyak. Az meg, hogy nagyon ráz-e hülye kérdés volt rájöttem:) a teleszkópot is lockolva használom, annál biztos kevésbé ráz.
Tetszik a hozzászólás?
 
townyka - 137 hónapja
@gyuladaniel94: Dehogy haragszok :) Igen van olyan peremféleség. Eddig olyan problémám nem volt fékezéskor kiesett volna a kerék :D. Anyaga alumínium, elég masszívnak tűnik, de nem feszegettem a határait, és az sem utolsó szempont, hogy elég könnyű egy teleszkóphoz képest. Tekerés közben nem érezni, hogy rázna vagy bármi más rosszaságot csinálna. A villanyak hosszát éppen tudom, 210 mm (tuti, hogy van ettől hosszabb is) és az átmérője 28,5 mm. Beépítési magasságot hétvégén lemérem.
Azt azért megemlítem, hogy 160 mm-es tárcsával lehet csak használni, ettől nagyobbnak ugyanis nincs hely, bár fene se tudja lehet, hogy éppen elférne egy nagyobb is :)
Tetszik a hozzászólás?
 
gyuladaniel94 - 137 hónapja
@townyka: Oké, Köszönöm az infót, sokat segítettél, de még így is van néhány kérdésem, amiket ha nem haragszol, most feltennék. Van a papucson ilyen kis bemélyedés, vagy valami perem, ami nem hagyja, hogy kikapja a fék a kereket? Az anyaga aluminium ugye? Nagyon ráz? És majd akkor ha otthon leszel, megírnád a méreteit, mármint a beépítési magasságát és a villanyak hosszát? Elnézésedet kérem a sok kérdésért, de nagyon érdekel ez a villa, szeretném a teleszkópomat ilyenre cserélni, mert nem igazán mozog, így csak a bringa súlyát gyarapítja.
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
townyka - 137 hónapja
@gyuladaniel94: Legutóbb amikor voltam a boltban (kb 2 hónapja) akkor volt fehérben. Sztem tudnak szerezni belőle akármilyet.
Tetszik a hozzászólás?
 
gyuladaniel94 - 137 hónapja
@townyka: Köszi. És volt több darab is, vagy csak ez az egy? Az ára is nagyon jó.
Tetszik a hozzászólás?
 
townyka - 137 hónapja
@gyuladaniel94: Kecskeméten vettem a Bici-Shopban 10ezer Ft volt. Méreteit a hét vége felé tudom megmondani, akkor leszek otthon.
Tetszik a hozzászólás?
 
gyuladaniel94 - 137 hónapja
Nagyon jó ez a villa! Mennyibe került? Hol lehet kapni? Hány centi a beépítési magassága? A válaszokat előre is köszönöm.
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 1, összesen 753 látogató tekintette meg

» Partnerek