összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » verseny képek » 24 órás Mountainbike Váltóverseny 2012. » #1
A kép adatai: bezár


Gyártó: NIKON
Tipus: COOLPIX P500
ISO: 160
Zársebesség: 10/1600
Rekesz: f/4.2
Gyújtótávolság: 81/10 (35mm-en: 46mm)
Dátum: 2012.07.29 13:01:41
Eredeti kép méret: 4000x3000
Fájl méret: 429 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
1/196
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 
Atesz 74
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-12 / 12
Atesz 74 - 143 hónapja
@szlaci001: Ok! Köszi!
Tetszik a hozzászólás?
 
szlaci001 - 143 hónapja
Igen, az nincs olyan közel Neked. A kiírást nagyon nem szokták a kollégák elkapkodni :-D! Max ha érdekel, és látok valamit ezzel kapcsolatban, akkor átküldöm a linkjét.
Tetszik a hozzászólás?
 
Atesz 74 - 143 hónapja
@szlaci001: Thury maraton 09.30. Kár, hogy Miskolctól messze van. Megbeszélem a többiekkel, még nem láttam semmi kiírást.
Tetszik a hozzászólás?
 
szlaci001 - 143 hónapja
Igen sajnos nehézkes volt tábla nélkül odatalálni! Még telefonban elmondani sem volt egyszerű a többieknek :-)! Na de aki akart odatalált!!
Tetszik a hozzászólás?
 
Atesz 74 - 143 hónapja
@szlaci001: Ebben teljesen igazad van! Útbaigazító tábla az nagyon hiányzott nem csak a főútról bent is. Mi este értünk oda 10-re pénteken, de mire megtaláltuk bent a tábort volt egy fél óra. Egy robogós rendező vezetett el minket a végső helyszínre: -D Sötét volt...
Tetszik a hozzászólás?
 
szlaci001 - 143 hónapja
Sajnos kimarad a korlátozott anyagi lehetőségeim miatt, mennék én mindenhova, csak az a fránya pénz!
Underworld kupa ami belefér egyenlőre, illetve ősszel Várpalotán a Thury maraton (amit ajánlok, ha megtehetitek, mert nagyon összerakott verseny http://www.paket.hu/index.php), de ha lesz fedezet, akkor biztos beugrik még egy kettő tekerés.

A szervezésnél nem gondoltam nagy dolgokra, kis apróságok: útbaigazító tábla bent a "városban" sokat segített volna többeknek, nem kellett volna bolyongani. Apró kis emléktárgy (nem egy horror összeg, én 200 Ft-ért gyártattam kulcstartót, 600 Ft-ért pólót a sajátra), vagy egy emléklap az indulóknak, akkor tuti mindenki megvárja az eredményhirdetés végét. Amit furcsáltam, a kiírásban szereplő csapattag minimum két óra tekerés megkötés, azt még most sem tudom, hogy kontrolálták le :-)! De nem is lényeg, mert a bringás az becsületes (remélem)! Olyan versenyt meg úgy sem tud senki soha csinálni ami mindenkinek tetszene. Az a baj, olyanok szólnak becsmérlően, akik nem ismerik a háttereket!! Egy ekkora terület bérleti díja az nem gyenge összeg, az engedélyek megszerzése szintúgy, a biztosító személyzet költsége, a mentő költsége...... és napestig lehetne sorolni, mert ugye ezeket senki nem számolja, csak aki tudja, hogy mi van a háttérben.

Összességében nem jöttem el rossz szájízzel, hisz amiért mentem megkaptam, és egy élmény volt a légköre az egésznek!!

Üdv, Laci!
Tetszik a hozzászólás?
 
Atesz 74 - 143 hónapja
@szlaci001: Bükk Maratonra jösztök hétvégén? Nagy menet lesz az is, elég rázos főleg a középtáv!

Üdv: A:)

Szervezés? Én már annak is örülök ha valaki szervez valamit. Ebben a válságos világban főleg kerékpárversenyt leszervezni nem lehet egyszerű úgy, hogy min. egy pár embernek kell az igényeinek megfelelni, de látható a fórumokon.
Tetszik a hozzászólás?
 
szlaci001 - 143 hónapja
@Atesz 74: Én bejöttem gumiperemen vele :-) igazából a végén az aszfalton ment le a nyomás kritikusra, így bevállaltam, hogy nem állok meg. Jól néz ki a felnim :-D. A pályát imádtam nekem bejött, a port elviseltem volna kevesebb arányban is, de mindenkinek annyi jutott mint nekem így belefért. Személy szerint éreztem én is némi szervezésbeli hiányosságot (tudom milyen leszervezni egy ilyen versenyt, már túl vagyok rajta ), de volt ami kompenzálta. "minnél rázósabb annál izgisebb" ez jó :-D!! Akkor várunk a Bakonyba ősszel na ott izgis :-D!! Holnaptól kicsit rá kellene koncentrálnom az augusztusi underworldre, mert hamar itt van 11.-e :-D! Az is nagy menet lesz remélem!

Üdv, Laci!
Tetszik a hozzászólás?
 
Atesz 74 - 143 hónapja
@szlaci001: Nekem is volt egy tüském este a felétől futottam, de volt akit felfelé lehagytam futva:)) (biztos aludt:)Nekem személy szerint ez voltaz első, de nem az utolsó az biztos!! Jó társaság, jó verseny, jó kis pálya, jó sok por, jó csajok és a Soproni Ászok stb,stb,stb,. Én most is elmennék ha kell, pedig a Bikemagon jó sokan fikázzák a szervezést és a versenyt. Könyörgöm akkor ne gyertek lehet betonon is menni hát ennek pont ez a lényege minnél rázósabb annál izgisebb. Milyen jó kis meccselések voltak. Gratula nektek is szép eredmény!!! Jövőre találkozunk és remélhetőleg mégjobban fogjuk magunkat érezni és versenyezni!!!

Üdv: Atesz:)
Tetszik a hozzászólás?
 
szlaci001 - 143 hónapja
@Atesz 74: Voltak szoros befutók ami szerintem meglepett pár embert :-)! De ez így volt szép! Nekünk csak 131 jött ki, három defekttel (ami nem felütés, hanem tüske volt, az enyémbe kb 2 centis ment bele, el is tettem emlékbe) de ez sajnos bent volt a pakliban. Majd jövőre talán nagyobb szerencsénk lesz, de ha nem, az sem gáz, csak érezzük jól magunkat mint az idén!
Tetszik a hozzászólás?
 
Atesz 74 - 143 hónapja
@szlaci001: Köszönjük szépen!! Megküzdöttünk érte rendesen! A negyedik helyezett elött 2 percel jöttünk be hamarabb. 24 óra alatt az kemény:))) Összesen 150 kört mentünk!
Tetszik a hozzászólás?
 
szlaci001 - 143 hónapja
Gratulálok!!!
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 1, összesen 881 látogató tekintette meg

» Partnerek