összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » egyéb » Egyéb képek » #2
A kép adatai: bezár


Eredeti kép méret: 768x512
Fájl méret: 64 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
2/21
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 "A Gerolsteiner csapat egyik tagjával folytattam egy beszélgetést. A név nem lényeges, de a srác elég sok Tour-on részt vett, és a legjobb hegyi menők közt volt. Egy hosszúra nyúlt ebéd közben boncolgattuk "Armstrong világát". Elmondott egy érdekes történetet.
A svájci Alpokban tréningezett a Tour de France előtt. Egyetlen célja volt a Tour-on, hogy megnyeri a hegyi trikót. Az volt az utolsó hétvége a Tour előtt, és mindenképpen végig akarta tekerni az utolsó hegyet. A szállása a hegy tetején volt. Reggel felkelt, de sajnálattal látta, hogy rettenetes idő van. Szél, havas eső, köd. A profik ritkán hátrálnak meg, de úgy döntött, hogy nem megy ki, megvárja, hátha délután jobb idő lesz, és nem akart megfázni sem. Dél körül látta, hogy fekete ruhában, lámpával a ködben egy kerékpáros teker felfelé. Gondolta magában, az amatőröknek tényleg minden mindegy...
Délután felé újra meglátta feltűnni a kerékpárost, és leszaladt a szálloda elé, hogy megnézze magának azt a "bolondot." Lance Armstrong volt az."
KennyThePro
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-2 / 2
elemér - 117 hónapja
Láttam minden győzelmét, minden ritmusváltását, elszántságát, és ahogy pörgetve nyomta le az időfutamokat. Igen, doppingolt, mint mindenki más. Mint a többi nagy akik előtte nyertek-45 TDF-t.
Tetszik a hozzászólás?
 
d75ave - 126 hónapja
Hmmm...
A dopping csak a szükséges plussz volt.
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 0, összesen 4256 látogató tekintette meg

» Partnerek