összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » saját tekerés képei » Szentes - Balaton (kör) - Szentes '12 » #1
A kép adatai: bezár


Eredeti kép méret: 960x720
Fájl méret: 39 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
1/35
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 Hát elindultam
ArtWolf
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-8 / 8
ArtWolf - 105 hónapja
@gyuladaniel94: Ezért is jó kora reggel/hajnalban elindulni :) És mert így van esély arra, hogy éjfélnél korábban megérkezik az ember... :D
Tetszik a hozzászólás?
 
gyuladaniel94 - 105 hónapja
Van egy hangulata.
Tetszik a hozzászólás?
 
gyuladaniel94 - 132 hónapja
@ArtWolf: Köszi, rendes tőled a felajánlás, de Pestet nagy ívben szeretném elkerülni, és a célom is az lenne igazából, hogy hajnalba elindulok, és még aznap éjszaka megérkezek a Balatonra. De azért köszi.
Tetszik a hozzászólás?
 
ArtWolf - 132 hónapja
@gyuladaniel94: Hát figyelj, ha úgy gondolod, félúton megaludhatsz nálam (Bp), és akkor beleférhet akár kerülő is, és nem kell hármason menned. Amúgy köszi!
Tetszik a hozzászólás?
 
gyuladaniel94 - 132 hónapja
@ArtWolf: Hú, ez igen, szép "kis" útvonal. Én Miskolcról mennék, de van egy tiltótáblás szakasz a 3-as úton, amin el kéne jutnom Kápolnáig, vagy Detkig, ahonnan mehetnék végig kisebb utakon. Hajnalban valószínűleg a 3-ason sincs nagy forgalom, de rendőr lehet, igaz, sokan járnak arra biciklivel.
Tetszik a hozzászólás?
 
ArtWolf - 132 hónapja
Útvonal: Szentes - Csongrád - Kiskunfélegyháza - Fülöpjakab - Jakabszállás - Orgovány - Izsák - 52-es út - Solt - Dunaföldvár - 61-es út (Előszállás, Alsószentiván, Cece) Simontornyáig - 64-es út (Mezőszilas) - Középbogárd - Lajoskomárom - Mezőkomárom - Szabadhidvég - Nagyberény - 65-ös út (Som, Ságvár, Balatonkiliti), Siófok, innen végig a Balatonparton a bicikliúton Fonyód-Alsóbélatelepig, visszafelé ugyanez, csak Siófokig a 7-es úton mentem (Azt hiszem egyedül innen vannak kitiltva a biciklisek, de hajnal 4-5 körül senkit nem zavartam a 2x2 sávoson - viszont nagy fless volt az üres úton tekerni :D)
Tetszik a hozzászólás?
 
ArtWolf - 132 hónapja
@gyuladaniel94: Türelem, lesz útvonalas kép, meg képaláírás, csak facebook-ról visszamentett képeket pakolok föl, amiknek a névformátuma így néz ki: 6473824682_23543632_352632463.jpg ráadásul nem sorrendben... úgyhogy eltart még egy darabig (sokkal egyszerűbb lenne, ha itt az albumban meg lehetne cserélni a képek sorrendjét, de nem lehet...)
Tetszik a hozzászólás?
 
gyuladaniel94 - 132 hónapja
Milyen utakon mentetek? Volt tiltótáblás szakasz?
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 0, összesen 705 látogató tekintette meg

» Partnerek