összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Csepel Rapid » #5
A kép adatai: bezár


Gyártó: Apple
Tipus: iPhone 4S
ISO: 320
Zársebesség: 1/20
Rekesz: f/2.4
Gyújtótávolság: 107/25 (35mm-en: 35mm)
Dátum: 2013.12.01 09:20:53
Eredeti kép méret: 2448x3264
Fájl méret: 256 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
5/18
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 FSA the Pig kormanycsapagy beszerelve. Egy igazi massziv darab. :) Nem is ment be egyszeruen, rendesen kitagitotta a fejcsovet.
airborne
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-5 / 5
airborne - 124 hónapja
@gyuladaniel94: Ez a szomoru, hogy most is bemegyek egy boltba, es meg en magyaraztam meg az eladonak, hogy az micsoda, halvany lila fingja nem volt, mit akarok, kerdezgetett vmi tok irrelevans atmeroket, hat megmondtam neki, de nem ertem minek. Mondta, hogy menjek at mashova, mert nalla nincs, mutatom a polcon, hogy az nem az? Erre mondja, hogy igen. :D Amugy vagy 2 napja nezegettem ebayen 6 ezer ft volt ingyen postaval az orbit mx kormanycsapi, megnezem ma is, most mar 8000 :D Vmit biztos elszerencsetlenkedtek mar megint, hogy ilyen szar a forint :D Legalabb nem hezitalok, hogy vegyek-e, marad a jo oreg zsirosdiszno the pig :)
Tetszik a hozzászólás?
 
gyuladaniel94 - 124 hónapja
@airborne: Akkor megpróbálom, csak az a baj, hogy még ma sem érkezett meg a kormánycsapágy, pedig már vagy 3 hete lett rendelve. Hollowtech csészebehajtót én is fogok venni szerintem, amit meg tudtam, azt már "legyártottam" itthon magamnak. Pl. Láncos kulcs. Kereket egyszer én is fűztem már videó alapján és egészen jó is lett. Az olyan lenézős boltokat én is utálom, Miskolcon is van egy ilyen hely, ahol a szerelők elég flegmán beszéltek velem, meg csomó felesleges kérdést tettek fel amikor csak hézagoló kellett kazettás agyra, hogy hátha valamelyikre nem tudok válaszolni, de nem sikerült kifogniuk rajtam, így nem volt esélyük kioktatásra, bár tudom, hogy van olyan bolt is, ahol akkor is kioktatnak, ha te tudsz jól valamit.
Tetszik a hozzászólás?
 
airborne - 124 hónapja
@gyuladaniel94: amugy nem olyan bonyolult melo, csak az elejen kell figyelni, hogy parhuzamosan induljon bele, utana szepen beleslisszan, meg a vegenel kell megkopacsolni, hogy mindenhol szepen korbe felfekudjon. En mindig magamnak csinaltam, sajnos errefele az a tapasztalat, hogy csak a pofajuk nagy a szereloknek, meg kioktatnak folenyesen, utana lehuznak. En utaltam odajarni, ezert mar szinte mindenhez beszereztem az ebikerol minosegibb specko szerszamokat (a kcs-hoz sztem pont nem kell, csak egy jo lapos kemenyfadarab) es mar abszolut mindent magamnak csinalok, a kerekfuzestol a valtobeallitasig. Kicsit kvara elegem lett, hogy elmegyek a szerelohoz, teljesen hulyenek nez, kirohog, utana meg lehuz. Budos csicskak, itt is 1-repas ertekelesuk van, talan nem is veletlen... Egy darab kereket 1500 forintert centiroztak, egyedul azt nem tudom megcsinalni, de atvittem egy masikhoz, az 1000-ert kihuzta mindkettot, meg azota folyamatosan kihuzza INGYEN, ha megy bele egy kis8-as, de nem jellemzo. Nem vmi stabil ez a flyer szerintem. Megegy 8-as belemegy, szerintem lecserelem vmire, pl ezen zac pro trekking van asszem, azota semmi baja, hogy felrakTAM. Mert sztem attekergetni a kulloanyakat a regi, ferde felnibol az ujba sem eppen egy 2-3 ezer forintot megero melo. Video alapjan siman be lehet fuzni mindket kereket es az ebikeos kulloszamito is jol mukodott.
Tetszik a hozzászólás?
 
airborne - 124 hónapja
@gyuladaniel94: hat nekem nincs ilyesmim, eletettem egy kemenyfadarabot es kalapaccsal beutottem. De eleg nagy szivas volt, ha csinaltal szerszamot szerintem erdemes hasznalnod.
Tetszik a hozzászólás?
 
gyuladaniel94 - 124 hónapja
Hogy tetted be a fejcsőbe? Csináltam egy menetes szárból meg két darab deszkából ilyen behúzót, de nem tudom, hogy meg merjem-e próbálni azzal. Sajnos egy ilyen kormánycsapágy behúzó 40ezer körüli áron kapható, nem éri meg, csak szervizeknek. Lehet, hogy én is elviszem a boltba, hogy ott tegyék bele.
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 1, összesen 880 látogató tekintette meg

» Partnerek