összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Focus » #4
A kép adatai: bezár


Gyártó: Apple
Tipus: iPhone 4S
ISO: 50
Zársebesség: 1/587
Rekesz: f/2.4
Gyújtótávolság: 107/25 (35mm-en: 35mm)
Dátum: 2015.02.20 14:35:00
Eredeti kép méret: 2448x2629
Fájl méret: 445 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
4/7
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 Omv hajó u egy kis pihi


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-11 / 11
sanyiiiii - 111 hónapja
@WAUZZZJ: Hát aki ezen a részen eligazodik és szabályosan tud közlekedni az előtt megemelem a kalapom. Az ilyenek miatt adtam el az egysebességesemet, állandóan csak fostam vele, hogy mikor kapok defektet, meg a padkáról le fel ugrálás és stb., montival nem igazán érdekel hogy milyen akadály van előttem. Lassan már a magyar utakhoz tényleg dh bringa kéne kb. meg egy jó nagy adag tájékozódási és probléma megoldó képesség az útfeltúrások miatt. Én nagyjából annyira közlekedek szabályosan mint a gyalogosok, akiknek még az egy lépésre odébb lévő gyalogos járdán is nehéz menniük. Ha egyedül vagyok akkor nem nagyon tartom be a szabályokat (nem hiszem magam az utca királyának stílusra gondolok), de már többször volt gondom azzal ha szabályosan közlekedtem (pl.: betartottam a sebességet a kerékpár úton).
Csak így mellékesen kíváncsi leszek mikor fogják vissza aszfaltozni a feltúrt szakaszokat.
Tetszik a hozzászólás?
 
WAUZZZJ - 111 hónapja
@sanyiiiii: Borzasztó, a Campona mögötti kis szakasz a Nagytétényiig... Az új út mellett, ami az alagúthoz visz volt eredetileg széles járda/kerékpárút. Az átadás előtt pár nappal felégették a kerékpárút jelet és csak járda maradt hivatalosan.. Tettek is oda betonelemeket, hogy csak gyalog lehessen feljutni a járdára... nem is lehet normálisan megközelíteni, mert a bicikliút a Nagytétényi másik oldalán megy. Hivatalosan->Nagytétényi -> vasútátjáró -> egy keresztutca -> két keresztutca -> át a Nagytétényin -> be a Campona parkoló felé -> vasúti felüljáró alatt át -> és ott az alagút. Ha pedig ott nem égetik fel a kerékpárút jelzést: Nagytétényin át -> egy keresztutca, ami a Campona parkoló felől jön -> és ott az alagút. Mióta arra járok gyalogossal még nem találkoztam azon a kis szakaszon.
Tetszik a hozzászólás?
 
sanyiiiii - 111 hónapja
Camponánál már én is bemegyek a kerékpárútra, eddig velem nem kekeckedtek pedig volt hogy jöttek mögöttem viszonylag hosszabb ideig. Azokra vadásszanak akik a 6-os úton tekernek, azt ellenőrizhetik hogy befizették e az útdíjt..:)
Tetszik a hozzászólás?
 
WAUZZZJ - 111 hónapja
@georgebutcher: Az üvegszilánk azért is zavaró, mert a kerékpárút egyik oldala a szelektív, a másik egy játszótér az Aldi mellett. A gyerkőc belelép elég reális veszély. Amúgy én is mindig arra megyek munkába - mindig a kerékpárúton. (Érdliget - Kelenföld) A kerékpárút sokkal lassabb, mint a főút, de nem bántanak a rend őrei. Párszor láttam őket elfogó vadász üzemmódban, amint elkapták a főúton bringázókat.
Tetszik a hozzászólás?
 
georgebutcher - 111 hónapja
@sanyiiiii: igen .. kicsit jobban hangzik :) .. én ezt nem értem amúgy hogy senki sincs akihez ezek az utak ( kerékpárút) tartoznak ?? Mármint írod hogy üvegszilánkok stb vannak kint... és ha valaki akár egy gyerek beleesik ? Teljesen felháborító hogy senki nem gondolkodott el ezen egyáltalán hogy ne az út mellé tegye a kukát ill. hogy mondjuk utána összekéne takarítani. De nálunk is ahogy kijössz miklósról az adótorony felé , olyan gambi kavicsok vannak a bringaúton hogy ha outival rámész nem győzöl kacsázni .. Szóval vkihez tuti tartozik és nem hiszem nagy kaland lenne ha pl. szoc. munkások hetente egyszer kétszer végig söpörnék hiszen közlekedési útvonal ... na mind1..
Tetszik a hozzászólás?
 
sanyiiiii - 111 hónapja
@georgebutcher: Az Aldi, Lidl párosig van kerékpár út onnantól így gondolták szerintem a kerékpár utat: https://www.endomondo.com/workouts/397417715
Az egésszel az a baj hogy az Aldinál ahogy átmenne az ember ott kapásból van szelektív hulladék gyűjtő van és előtte törött üveg tenger. Országútisok inkább mindig kint mennek inkább az úton ami még biztonságosabb is szerintem mint a szélső utcákba száguldozni, a sok kereszteződés, üvegszilánkok, és nagyon szar állapotban lévő híd miatt.
Amúgy sok országútis csinálja azt hogy campona után eljön a Minta utcán -> Dráva utca -> Párhuzamos utca -> Barackos út és innen egy felüljárón keresztül átmennek egy névtelen útra ami az M6-os mellett van azon végig mennek és a Bányalég utcán -> Nagytétényi úton vissza.
Ezt így gondoltam: https://www.endomondo.com/workouts/475679131
Ezt az utat gond nélkül meg lehet járni mert nincs semmi túrás-fúrás és gyakran járják országútival. :)
Tetszik a hozzászólás?
 
georgebutcher - 111 hónapja
@sanyiiiii: Tétény felé igen láttam hogy van bringaút de nem próbáltam még arra felé meddig tart az pontosan.
Idén out-ra váltás miatt több útvonalat is kipróbálok majd lehet elnézzek majd arra is :)
Tetszik a hozzászólás?
 
sanyiiiii - 111 hónapja
@georgebutcher: https://www.endomondo.com/workouts/410222675
általában így szoktam jönni ha egyedül vagyok és innen ha a Normafára megyek akkor Fehérvárin megyek tovább, vagy ha Margit szigetre megyek vagy környékére akkor Budafokon a vasútállomásnál átmegyek a dunapartra és akkor maradok a budai oldalon a felső rakpatron.
Tetszik a hozzászólás?
 
georgebutcher - 111 hónapja
@sanyiiiii: köszi ! hát igen ... de legalább újra csinálják majd azt az útszakaszt ( remélem ) :)
igaz a hátsó rész dunapart ipari terület ...ahol eredetileg is megy a bringaút katasztrófa gyalog nem lehet normálisan menni nem hogy biciklivel.... sajna ... Érdről merre szoktál erre jönni ?
Tetszik a hozzászólás?
 
sanyiiiii - 111 hónapja
am nagyon szép gép! :)
Tetszik a hozzászólás?
 
sanyiiiii - 111 hónapja
jól feltúrt egy hely lett :/
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 1, összesen 961 látogató tekintette meg

» Partnerek