összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » 1940-es Aster Styria Special bicikli » #42
A kép adatai: bezár


Eredeti kép méret: 500x380
Fájl méret: 14 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
42/44
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 Az eredeti adásvételi doksik egyike, nyilván a magánjellegű adatokat homályosítottam. A vázszámól amúgy a vázon festés után óvatosan lekapartam a festéket ( úgy, hogy csak a beütött számok belsejében maradjon festék) majd felpolíroztam és lelakkoztam akril lakkal azt a pár négyzet centimétert. (körbe maszkoltam szigszalaggal, hogy ne fújjak ösze mindent)
JPeti86
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-3 / 3
ikarus266 - 99 hónapja
@JPeti86: Értem én, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a vásárlás helyszíne létezik-e még? S ha igen vajon mi lehet ott?
Tetszik a hozzászólás?
 
JPeti86 - 99 hónapja
@ikarus266: Ha jól tudom értelmezni a szituációt a papírokból, ez nem igazi cég volt a mai értelemben véve, hanem egy egyéni vállalkozó szakember ( vagy néhány fős kis cég) . Az "áruház" szó alatt se a mai Decathlon méretű boltokat kell érteni, szerintem egy kisebb üzlethelyiség lehetett, talán akkora mint amit te építettél fel. Ne felejtsük el az időtávot, 76 éve nem volt akkora nyüzsgő pörgő üzleti élet, mint most, a többi papírt elnézve a telefonszámok is csak 4 jegyűek voltak, meg ott volt a 2. világháború is, éppen elkezdődött akkoriban, de Magyarországon akkor még éppen nem lőttek, ha jól tudom. Nyilván a szaki férfi volt, és tudjuk, hogy a férfiakkal egy háborúban mi szokott történni: katonaság (nesze egy puska nulla kiképzéssel), meg civilként is a nők és a gyerekek a fontosabbak, meg bombázták is Szegedet én nem voltak GPS-vezérelt bombák, a mai napig a vasútállomásnak szánt világháborús bombák krátereiből van az ugratópálya az állomástól fél kilométerre a folyóparton.
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
ikarus266 - 99 hónapja
Hát ez nem semmi. Vajon ez a cég, vagy bármiféle utóda létezik még?
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 0, összesen 1005 látogató tekintette meg

» Partnerek