összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » (L) Magellan PolarX Manual (L) » #10
A kép adatai: bezár


Gyártó: Panasonic
Tipus: DMC-FZ28
ISO: 100
Zársebesség: 10/2000
Rekesz: f/4.5
Gyújtótávolság: 48/10 (35mm-en: 27mm)
Dátum: 2009.01.30 10:08:13
Eredeti kép méret: 1280x960
Fájl méret: 340 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
10/21
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 ...
Dego
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-40 / 40
dirtking - 168 hónapja
a fehér fantom xxd
Tetszik a hozzászólás?
 
steveeboy - 173 hónapja

:D majd nézzétek meg, hogy nem mindig volt hullaszállító a bringám :D
Tetszik a hozzászólás?
 
steveeboy - 173 hónapja
Dego, én nem azt mondtam, hogy neked azokat a cuccokat kellett volna venned, amit énis! Csak azt hogy nézdmeg mennyibe jön ki! Magyarországon a váz 58000, és én ennyibe jövök ki az összes cuccal. És ezenkívül az agyat kell esztergáltatni, és küllők kellenek. Ha még hozzáveszem az eddigi alkatrészek értékét 130-140ből kijövök. Egyébként 5000 a szállítás minden költséggel együtt. :)
Tetszik a hozzászólás?
 
ICE94 - 173 hónapja
Megnézte és megtanulta XD nembonyolult
Tetszik a hozzászólás?
 
milu95 - 173 hónapja
@salt: hogy tanultál meg fűzni?
Tetszik a hozzászólás?
 
Dego - 173 hónapja
hát de nincs szerszámom. :DDD
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 173 hónapja
bp
Tetszik a hozzászólás?
 
milu95 - 173 hónapja
@salt: hol laksz?:P
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 173 hónapja
a kerék füzés se para 1.5 óra per kerék nekem és jó érzés hogy nem kell semmihez se szerelö(ha van szerszámom xD sálálá )
Tetszik a hozzászólás?
 
Dego - 173 hónapja
xDDD
Tetszik a hozzászólás?
 
Dego - 173 hónapja
hát de igazából ami ebből időigényes, meg pepecs, az a fűzés meg a kormánycsapágyi rész. más semmi. :D a kereket már énis betudtam volna tenni, meg a telót, vagy az ülést, féket hajtást stb. de úgy akartam hogy akkor rakják össze ott az egészet, és hazafelé lesz időm kicsit megtapasztalni, hogy milyen. meg azért mégis biztonságosabb mint ha én raktam volna össze. :)
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 173 hónapja
am a te bicod majd nem olyan mint a Stolen csomag amiben minden alkatrész megvan csak a váz nem és akkor olyan majdnem készre szerelt bicó :D
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 173 hónapja
én is nagyot néztem volna ha valaki be áll elém egy egy komplett bicó alkatrész tömegével hogy nesze pázül rakd össze xD
Tetszik a hozzászólás?
 
Dego - 173 hónapja
ezúton is mégegyszer köszi öcsi. ;)
Tetszik a hozzászólás?
 
Dego - 173 hónapja
@Desmond69: köszi. :) lényegében vehetjük úgy, hogy ezt az egész bike-ot öcsinek (http://www.testbike.hu/usr.php?p=profile&uid=5366) és a testbike-nak köszönhetem. nyár elején én még egy gyári 2009es kona shredet akartam venni. aztán ktm knoxville volt talán az első. tavasszal még azt szerettem volna. aztán jött a 09es hardy 4. utána egy virtual tuningos oldalon ismerkedtem meg öcsivel, aki kiderült h bikeol, és rengeteget segített mindenben. eleinte úgy volt, hogy tabletopom lesz, amit ő rak össze, egy általam megszabott összegből. aztán a szülői háttér nemigazán engedte, hogy ismeretlen ember rakja össze nekem. aztán tetszett a 08 hardy 1 steelteam váz. aztán octane void. nagyon sokáig azt tervezgettem, mire rájöttem, hogy a világon nem lesz annyi pénzem, hogy azt felépítsem. így hát jött a manual. öcsi rengeteg dologban segített, elmagyarázott sokmindent, én pedig utánanéztem mindennek. különféle fórumokon, testbikeon stb. nyár elején ha azt mondták volna nekem hogy fsa, fogalmam sem lett volna, hogy miről beszélnek. szinte vakon a sötétségben tapogatóztam. ha akkor nem úgy hozza a sors, és nem ismerem meg öcsit, akkor most talán egy kona shred tulajdonosa lennék. a nyár alatt hihetetlen mennyiségű információval bővült az agyam. bárki bármit kérdez az alkatrészek nagyrészéről, képben vagyok, tudom miről van szó, és még információval is rendelkezek róla. amikor vittem a bombasticba, hogy pakolják nekem össze, szinte a szó szoros értelmében tátott szájjal nézték, hogy milyen alkatrészekkel dolgozhatnak..mondták is hogy megtiszteltetésnek vették, hogy őket bíztam meg ennek az összerakásával. nagyon jólesett. :) már nemtudom hogy lyukadtam ki itt, de lényegtelen. :D
Tetszik a hozzászólás?
 
Desmond69 - 173 hónapja
jah igen nyílván , hibás képek lehetnek de azért van a telefon meg az e-mail :) ugye
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 173 hónapja
@Desmond69: én arra gondolok hogy a képek néha csal nak mert nem közvetlenül a raktárból hoznak ki egy elkatrészt és fényképezik le, ebike-nál a teloknál van képzavar mert össze vissza rakták a képeket duro ról meg a ruxról meg még pár más alkatrészröl

am én nem perelnék be egy multi céget mint a chainrecation :D
Tetszik a hozzászólás?
 
Milo.Bmx.Street2 - 173 hónapja
nekem szembe szomszédom egy esztergályos:D
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 173 hónapja
am ez nem vita csak csevegünk mert ez elözö 3 oldalon nem káromkodtunk :D
Tetszik a hozzászólás?
 
Dego - 173 hónapja
xD ettől lejjeb egyelőre nemmegy. am a képen magasnak tűnik, mert alulról van fényképezve, élőbe nemvészes. még egy 4 centit kéne lejjebb mennie, de a merevítés miatt nemmegy. elviszem majd esztergályoshoz, csak nemtudok egyetse, de majd keresek, és az szépen megtudja csinálni, hogy ne vesszen az erőssége sem, és a méret is jó legyen. :)
Tetszik a hozzászólás?
 
Desmond69 - 173 hónapja
mindenképp tisztelet Dego , hogy ilyen lelkesen , megpróbálod leírni a felmerülő kérdésekre a választ :)

egyébként annyi hogy szerintem nagyon korrekt lett a bike ha mindenképp új alkatrészekre támaszkodsz nem hiszem hogy sokkal olcsóbban ki lehetett volni hozni az egészet
(én mondjuk otthon összeraktam volna stb. de az már minimális többlet)
chainrecation-ról már rendelünk haverommal , egy Manitu telót , azt teljesen korrekt módon megérkezett hétvégén lett leadva asszem köv hét szerdán már át is vette.
egyébként pedig az EU-s törvények alapján hogy , ha egy hivatalos webshopból nem azt kapod amit kértél , akkor be lehet perelni a céget, igazából az ilyen óriási boltoknál mint ebike, bikemarket, chainreaction szerintem ki van zárva , hogy valami gond legyen.
Tetszik a hozzászólás?
 
ICE94 - 173 hónapja
Am eddig tudod letolni max az ülést?
Tetszik a hozzászólás?
 
ICE94 - 173 hónapja
:D mégmindig jó a bicóó:D
Tetszik a hozzászólás?
 
Dego - 173 hónapja
nyomom. xDD
Tetszik a hozzászólás?
 
ICE94 - 173 hónapja
Nyomd neki Degooo:D :D
Tetszik a hozzászólás?
 
Dego - 173 hónapja
nah jóreggelt!
látom kezd heves vita kialakulni, így hát ebbe most énis beszállok, mivel érintett vagyok. :)
szóval. külföldről való rendelés nekem kifejezetten nem szimpatikus. ugyan vannak megbízható webshopok pl a chainreactioncycles de még ígyis fenn állhatnak azok a problémák amiket az imént felsorolt salt. nos a sínes ülésekről elmondtam a véleményem, szerintem egyik rondább mint a másik, egyedül az earthworks az ami tetszik, azis 8k. azon kívül szerintem gusztustalan amikor az a csúnya sín meg a tartó, főleg ha króm, kilátszik. az én szememben, az nagyon eltudja csúfítani a bike kinézetét. és azon kívül, h semmivel nemlett volna szinte olcsóbb, mint ez, és mivel pivotalból van szép ülés és jobban is szeretem, így hát számomra egyértelműnek vizonyult, hogy pivotalt veszek. jah és azon kívül még jóval könnyebb is, mint a sínes ülések. a kormánnyal nagyon megvagoyk elégedve, igaz, hogy még nemigazán zúztam, de még eddig senki nem panaszkodott rá, legalábbis nem tudok róla..és ha ott vagyunk, akkor ez 7k volt kb, és gyönyörű fehér, meg truva meg erős és nemutolsó sorban, még marhakönyű is a maga 300grammjával, addig mondjuk egy spank kormány, pl a Spank LoungeBar duplaannyiba kerül, semmivel sem szebb, hisz az s* emblémákat letakarja a markolat, ezen még szép kidolgozott minta van, ami látszik is. + a spank még 100grammal nehezebb is. octane kormánycsapágyak..sztem az fsa semmivel sem rosszabb..sőt! a macneil sem hiszem hogy rosszabb valamivel az octane-nál, főleg hogy az octane üléscső sínes, és csúnya. a láncról nemtudok nyilatkozni, ha ennek baja lesz, akkor k810 vagy sunrace. ebben egyet értek, hogy a lánc nem a legjobb, viszont még nincs vele gond, és szép is nagyon. a markolattal nincs semmi bajom, szép piros, és peremes. más elvárásom nincs. a kopást illetően, minden markolat kopik..a dartmoor felniket nemgazán ismerem, így nemtudok róluk nyilatkozni. viszont a felnikkel sincs bajom, a single track jó előre, szép is, a double-vel egy bajom van csak, hogy nehéz. így látva már nem is olyan vészes ez a fekete. nyár elején octane void vázzal szemeztem, csak akkor még 58ért volt bikediszkonton, eladó pedig még senkinek nemvolt, meg vázat, telót, felniket amúgy sem vennék használtam. a district még mindig 500g felett van, szval felejtős. az igaz hogy nagyon szép, de az bő 200grammal nehezebb mint ez. arról nembeszélve hogy 22.2es, nekem meg 31.8as a befogó méret. stucnit, pedig egy darabik még nemakarok cserélni..később majd egy quark pro 2. az egész setupból egyedüli dolog amit egy kicsit megbántam az a teló. bár kitudja, lehet h egy jó olaj, meg egy kis melegebb idő, és máris úgy fogja végezni a dolgát mint az álom. ha meg mégsem, akkor felfogom úgy, hogy van egy telóm, ami mozog azért, jobb mint egy merevvilla, amit majd eladok, és veszek egy argyle-t, vagy societyt vagy akármit. most még amatőr szinten tolom a "szakmát", ha majd felfejlődök, elég lesz majd akkor profibb alkatrészeket használnom. :)
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 173 hónapja
a koporsó szállitoról csak annyit hogy nálunk mi ezt igy hivjuk mert van pár full feka bicó, és már a tulajuk is mondta hogy ha ránéz el megy a kedve a bicozástól, az ö szavukkal értve "büntet" :)

a külföldi webshoppal az a baj:
1. hogy ha valamit elbasznak neked kell vissza postáznod, és nem biztos hogy vissza jön

2. sokszor szállitásnál sérül az alkatrész és az ember nem postázná vissza az egészet

3. van vám is és amit hallottam hogy amit itthon müvelnek az kész káosz, volt akinek 3 hétig nem találták az alkatrészeket vagy mit tudom én :S

4.és élöbe sokkal jobb megvenni mert az ilyen webshopnál lehet mást küldenek mint a képen van :/

én is gondolkodtam hogy külföldröl veszek vázat csak igy nézett volna ki 200$ a váz és 180$ posta költség meg + rá a vám és az már nem lett volna olcsó, és mivel nincs simerösöm amcsiba igy nem is tudja behozni nekem, pénzünk meg nincs hogy kimenjünk egy szer amcsiba :S


am nem neked irtam azokat hogy tegyünk rá mtx et ns district et meg stb hanem általánosan ez a nézet itt TB
Tetszik a hozzászólás?
 
steveeboy - 173 hónapja
Salt! Az a teleszkóp egyik ismerősömé. Én is megvettem volna, de nem volt rá pénzem. Aztán, a stucnit azthiszem nem "fikáztam" azt szeretem :) És nem azt mondtam hogy NS kormányt kell venni. District amúgysem való telóhoz.. Mert minek? De vannak nagyonszép dartmoor, spank, syncros kormányok, aminek nagyrésze nagyon-nagyon erős.
A pivotalt azért írtam, mert sínesbe vannak sokkal szebb ülések ennél. Arra írtam. Az hogy keverjük a BMX és az MTB elemeket, azzal nincs baj, sőt! Nekem is bmx hajtásom van.
Valamint nem hiszem hogy jól értelmeztétek azt, hogy nem mindent külön kell megvenni, ez az én hibám is, nem voltam eléggé érthető. Bocsi. Én arra gondoltam, hogy ugye láttuk, hogy amint megvan valamire a pénz, megvette. Ebből lett az hogy nem volt pénz MTX-re, amit szeretett volna, hanem nemtudom mennyivel olcsóbban vett egy Doublet. Nos, ha megvárta volna, míg összejön több pénz, akkor felteszem hogy MTXet vett volna. És írta hogy 43ezerért vette a DJ3at, és már rájött hogy 62ért volt Argyle is. Nos, pár dologból ha nem a nagyon színeset, vagy divatosat vette volna, akkor lehetne argyleja is, főleg ha külföldről is rendelt volna. A másik, hogy magyarország úgy elvan csaszve ahogy csak lehet. Hogy miért? Elmonom hogy én 55200 forintért veszek :
-Octane kormánycsapágyak
-Octane üléscsövet
-KMC 810et
-Martin Söderström markolatot
-Dartmoor felniket (2 db)
-Octane Void vázat
-Ns District kormányt
+3000ért Maxxis Larsen Gumikat.
Csak erre értettem, hogy olcsóbban veszem az itthoni áron 58000-s vázat, mint pl Dego a manualt. Ergó vehetett volna ennyiért acél vázat is :)
Teleszkópok is külföldi webshopokban, esetleg használtan is 40-50ért dobálják a jobbnál jobb telókat. Tudom hogy használtan nem akart venni semmit de akkor is ott a webshop.
Remélem így érthetően írtam le amit szerettem volna mondani.

NA DE EZ NEM VÁLTOZTAT A TÉNYEN, AZ A LÉNYEG HOGY NEKED TETSZEN, ÉS HASZNÁLHATÓ? HASZNÁLHATÓ. Akkor nincs semmi probléma! Remélem sok örömöt szerez neked ez a picit drágácska bringa ;)

Ja még mindig nem birom abbahagyni. Salt! ez a "full feka koporsó szállito" ez tetszett :D Csak annyi, hogy majd teszek fel képeket a régebbi színekről, akkor Elégszínes volt.. Mára már meguntam ezt a vázat színesen, így lett fekete. :) De most az új setupomban, lesz kék, fehér is :)
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 173 hónapja
hát én nem vennék telót csak ismeröstöl hogy tudjam mit kapott
Tetszik a hozzászólás?
 
Dego - 173 hónapja
ugyan kurvaszarul állna benne, de mégiscsak dj1 :)
Tetszik a hozzászólás?
 
Dego - 173 hónapja
és ez? :) http://piacter.bikemag.hu/showproduct.php?product=275024&cat=all
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 173 hónapja
én telót nem vennék használtba :/
Tetszik a hozzászólás?
 
Dego - 173 hónapja
lényegében énis most kaptam a fejemhez, hogy úristen mennyi argyle 318 meg 409 meg dj1-2 van 50-60 között eladó..de hát már most mindegy, egy darabig biztosan ezis megteszi majd, aztán meg mire szükségem lesz másikra, addigra talán már félre lesz rá téve a pénz is. :)
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 173 hónapja
am nem tom kinek van full feka koporsó szállitoja, éljenek a szép szinek ^^,
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 173 hónapja
vélemény: egy embert nem lehet azért leszolni mert nem tetszik neki. ez egyéni vélemény

nekem is jött pár ilyen komi hogy mért más szinü az elsö kerék mint a hátsó(pont az ellentétje agy/felni szine) személy szerint vannak olyan emberek akik megunták hogy egy bicoban túl szimetrikusnak kell lennie . ettöl a bicó ki tünik a többitöl és ez nem rossz(szerintem) ez a bicó nem olyan "szar" alkatrészekböl áll, mert annyi erövel mindenki bicója ugy nézne ki hogy ns váz foxx teló/ns RNS és mtx felnik meg ns districk( ami szerintem az évtized legrondább kormánya) és ez tul monoton lenne


a bico sokkal jobb hogy igy eggyneként lett össze rakoskadva mert igy legalább nem a futósorrol kerül le. mert azok általába szarul vannak össze rakva pl wtp is egy rakat szar nem lehet ki tekerni a csavarokat mert beletörik ugy rá huzták


és mért baj a pivotal ülés?? mért baj ha keverjük a mtb-ot a bmx el kicsit? a pivotal könnyebb és szebb is, és egyszerübb, letisztult is, a hajtásról tudjuk hogy a bmx az nehezebb de kb örökéletü am nem mondható el a truvákról sem.

az a kormány meg ugy ahogy van tökéletes

kérem ragadjuk ki magunkat a tömeg gyártott bicokból és hoyg minden bicóba ugyan azt az allkatrészt ajánlanák mert akkor lénegyártatni egy ilyen mtx es ns colony bicot

amit fikázni lehetne az teló de az is még jó igy az elején

a helyes irási hibákért nem vállalok felelöséget beteg vok nem látok és a macskám irta a szöveget ^^,
Tetszik a hozzászólás?
 
PowerMetalWarrior - 173 hónapja
pinkbike on lehet találni ilyeneket h fox36 50 ért :D most ezt azér mondom h jelezzem a külföldi árakat :) lehet h egy argylet is tudtál volna veenni még olcsobban mint a mostani marzód
Tetszik a hozzászólás?
 
Dego - 173 hónapja
hát megesik..:D
Tetszik a hozzászólás?
 
salt - 173 hónapja
nagyra sikerült :D
Tetszik a hozzászólás?
 
Dego - 173 hónapja
nincs harag. mindenkinek más az ízlése, hisz nemvagyunk egyformák. ez így a természetes. most pedig válaszolok a felvetéseidre. :)
szóval első a két kerék közötti kontraszt. nah nekem ez az egyik dolog, ami legjobban tetszik a bikeon. elől minden fehér, hátul pedig a piros küllők dobják fel az összhatást. persze ez élőbe teljesen más, összesem lehet hasonlítani a képet és a valóságot. a pivotalt nem erőltettem egyáltalán, hanem utálom a sínes üléseket, ráadásul sztem sínesből egy olyan ülés nincs, amire aztmondom hogy szép. talán az earthworks. de az 8ezer. a csővel annyi probléma van, hogy nemvolt feltűntetve sehol, hogy az ülés rögzítése alatt a cső kb 5cm hosszan kapott belülről egy merevítést, ami által, a cső vastagsága 1mm-vel megváltozik. ezt egy esztergályos gyönyörűen megtudja oldani, hisz azért van. a felniken szerintem gyönyörű a matrica, senki kedvéjért, nemvenném le. bár ez a matricás dolog, már úgy érzem szőrszálhasogatás, hisz minden normális, valamire való felnin van matrica..azt a tulaj majd eldönti, hogy leveszi e vagy sem. én nem veszem le, mert nekem tetszik rajta. így látva az összképet, már nem is olyan biztos, hogy vennék hátra mtx-et mert szép ez a fekete-piros kombó. az a -párszáz gramm meg már nemjelent semmit. single-t pedig alapból nem tettem volna hátra. elmondom neked, hogy ez a kormány 300g. és szerintem ez is szép. hiába ott az ns kormány, ami igazából annyival jobb csak h rá van írva h ns, meg mellette 6-700 gramm..majd ha ennek lesz valami baja, akkor valószínű hogy veszek egy újat..hussefeltet. a stucni más tészta, azért ezt vettem, mert szintén elég könnyű, 290g, szép, truvativ és mivel nincs tízen akárhány ezrem pl egy ns quark pro 2-re. majd ha lesz, akkor amint láthatod a szomszéd mappámban, szeretnék beszerezni egyet. a villa..hát igen. nagyon szerettem volna egy argyle 318asat, de mivel 63 ezer volt, ez meg 43 így hát kénytelen voltam ezt venni. szintén ezis ottvan a másik mappámban, hogy szeretném majd ezt lecserélni. egy darabig meg megteszi. majd cserélek benne olajat és ennyi. szerintem gyönyörű lett, sokkal szebb, mint képzeltem. nem haragszok. hát sokkal olcsóbban jobbat biztosan nem, mert ezis elég messze van a jótól, és ígyis 240 lett a vége kb.
amúgy szeretem ha valaki őszinte, de nem bunkó módon- szóval nincs harag. :)
köszi!
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
steveeboy - 173 hónapja
hát bocsi haver, de ez nekem nem tetszik.
külön-külön az alkatrészek nagyrésze jólnézki, ez tény és való, nagyrészt igényes alkatrészeket használtál, de az összkép... most megfogsz utálni, és a sok okos ember is befog szólni, de akkor is elmondom hogy ennyi pénzből sokkal jobb bringát összelehetett volna dobni, és ez a 2 kerék közötti kontraszt se jön be. ülés is csúnya. nemtudom miért kellett erőltetni a pivotalt, mikro hallom van valami probléma a csővel is.
a felniken is a matrica is csúnya, meg ha kicsit vártál volna, és nem az lett volna hogy amint megvan a pénz, egyból megveszel valamit amire pont elég... doubletrack helyett egy singeltrack, vagy mtx is megette volna.
Kormányból is lehetett volna szebbet venni, és hát villából is..
Tudom, az a lényeg hogy neked így tetszik meg stb... De én csak elmondtam a véleményem róla. Ne haragudj meg érte. De sokkal olcsóbban, sokkal jobbat összelehetett volna rakni :S
Sok sikert a bicózáshoz!
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 0, összesen 5141 látogató tekintette meg

» Partnerek