összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » egyéb » Paraffin » #1
A kép adatai: bezár


Eredeti kép méret: 2261x2094
Fájl méret: 316 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
1/4
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-6 / 6
Suller Zsolt - 92 hónapja
@klyubostomi: Nem biztos, hogy tanácsos sokkal több méhviaszt tenni bele, mert akkor ragacsosabb lesz és a por megragadhat rajta. Ezen az elven olajakkal keverni se nagyon tanácsos, bár esős időbe ezt ajánlják. (pl valami teflonos olajjal) Na de én inkább maradok a teljesen száraz kenésnél.

Ami a hangot illeti. Ez tényleg egyénfüggő. Lehet csak engem zavar ez ennyire, hogy valamivel hangosabb lesz idővel. (elméletem szerint a görgők felületéről lekopik (lenyesődik) a viasz és ahogy találkozik a fogakkal, ezért lesz hangosabb. Vagy nem. Ez csak egy tipp.
Tetszik a hozzászólás?
 
klyubostomi - 92 hónapja
@mosh: Hat ez erdekes kiserletnek hangzik! Meg erdekes eredmenyek! Picit több idöm lessz kiprobalom az Analogon, az nemreg kapott uj kazettat meg lancot. Viszont megspekelem majd annyival hogy merni fogom a lancnyulast! Sztem erdemes lessz a mix aranyaval is jatszani... Az a baj hogy 50km az eleg keves, mivel egy alkalmam 50-100km közt mozog. A lenyeg hogy szöget ütött a fejembe a dolog(rendszervaltas elötti motokrosszosok is kiserleteztek ilyesmikkel), ezt latni, hallani kell, tehat sajat kiserletezesbe fogni! ;) Köszi az infot!
Tetszik a hozzászólás?
 
Suller Zsolt - 92 hónapja
@klyubostomi: Kb 3 hete használom paraffinnal. Koszt szemmel láthatóan egyáltalán nem szed össze (terepen megyek többet), de 3-4 nap után kezd nagyobb lenni a lánc zaja. (kb 50 km) (Természetesen homok zaj darálás egyáltalán nincs)

De mivel nem tudom, hogy ez így most jó-e még, hetente 1x újrafürdetem a láncot. Biztos ami biztos alapon. De még így is nekem jobb megoldás ez, mint 2-3 naponta olajozni. (tisztább lánc, halkság)

Szóval idővel picit hangosabb lett a lánc (terhelésnél inkább) mint kezdetben (ami elég halk volt, szinte hangtalan), de csak ennyi, ami negatívum. Semmi nyikorgást, meg olyan hangot nem hallok még így se, ami aggódásra adna okot. Szóval meglehet csak én aggódom ezt túl. Ja és ez a hangosodás mintha csak a lánctányérnál jelentkezne.
Tetszik a hozzászólás?
 
klyubostomi - 92 hónapja
Szia! Kivancsi vagyok az eredmenyre, dobsz majd fel infot kesöbb hogy mi a tapasztalatod? Köszi!
Tetszik a hozzászólás?
 
Suller Zsolt - 92 hónapja
@XCode: Köszi, egyelőre még én is csak kísérletezem vele. Bár nem pont jó időszakot választottam erre. (nyár vége)
Tetszik a hozzászólás?
 
XCode - 92 hónapja
Minden elismerésem a bátor kísérletezőé!
2 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
ezt az képet ma 0, összesen 401 látogató tekintette meg

» Partnerek