összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » egyéb » SZPUTNYIK. ХВЗ велосипед -Спутник » #1
A kép adatai: bezár


Gyártó: LG Electronics
Tipus: LG-P880
ISO: 160
Zársebesség: 3/100
Rekesz: f/2.4
Gyújtótávolság: 16/5
Dátum: 2018.08.20 06:44:06
Eredeti kép méret: 3264x2448
Fájl méret: 458 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
1/49
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 
Zsolt1971
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-6 / 6
bádogember - 68 hónapja
Pont ilyennel menőztem 1972-ben. Az Otthon áruházban vettem 2200 Ft-ért. 1997-ben kölcsönadtam, és elkallódott, pedig "megkímélt" volt gyári cuccokkal.
Tetszik a hozzászólás?
 
meszab - 68 hónapja
@Zsolt1971: Igazábol Nagyapám kerékpárja jutott eszembe amivel tanultam kerékpározni valamikor '93 környékén.
Tetszik a hozzászólás?
 
Zsolt1971 - 68 hónapja
@sziklánülö: Szia!

Köszönöm a hozzászólásod, információt a gépről. Fiatalabb koromban a nyolcvanas években még én is láttam úton favorit és Szputnyik gépeket meg persze a Csepeleket. Szakmunkás korom óta, ami a nyolcvanas években volt, azóta tervezem hogy veszek egy Szputnyikot (Nem a műholdat, az egy kicsit nagyobb projekt lenne) : ) Talán két hónapja vettem ezt a gépet a Jófogáson 12.000Ft- ért, házhoz szállítással együtt. Hogy drága volt- e vagy megérte az árát, nem tudom de őszintén szólva nem is igazán érdekel mert az érzést hogy ráülve és hajtva visszaröpít a fiatal koromba, egy még normális világba a nyolcvanas évekbe, semmi nem pótolja és fizeti meg. Nem én őriztem meg ebben az állapotában én csak restauráltam. Elég lepukkant koszos és szétzuhant volt a Szergej. Pótolni kellett a markolatokat, bovden külsők egy részét, össze kellett válogatni egy garnitúra Szovjet gyári belsőt is, lehetőleg 83- körülit. Tudom hogy hülyeség, nem látszik, de engem zavarna a tudat hogy más évszám van a belsőre írva. A króm sárvédők csak ideiglenesen vannak fenn mert nemsokára fényezem hozzá gyári színre az eredeti szögletes profilú gyáriakat. Ma kapok egy donor gépet amiről a gyári HB3 fekete színű műbőr nyereg kerül fel a gépre. Készül hozzá a Km számláló, persze CCCP- gyártmány, első tengelyre rögzíthető. Egy gyári csomagtartót is felújítok hozzá szép zöld színre ami passzol a géphez. Ha elkészülök vele frissítem a képeket is . Terveim között szerepel hogy veszek egy az általad is említett Favorit drótszamarat, lehetőségekhez képest gyári állapotút. Sejtelmem szerint ez nem ép a közel jövőben lesz mivel már elég kevés az eredeti átalakítatlan példány.
Üdvözlettel. Horváth Zsolt.
2 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
sziklánülö - 68 hónapja
A '70-es évek állom bringája(a Favorit mellett..).Ezt a típust hívták "félverseny" kerékpárnak.A Keravill-ban(is)lehetett kapni.Az árára már nem emlékszem,de nem volt olcsó az akkori fizukhoz képest.Az NDK-s első lámpa nekem is megvolt gyerekkoromban,szürke színben,Camping kerékpáron.
Szép kerékpár,akinek abban az időben ilyen volt,az nagyon "királynak" érezte magát:))Hogy sikerült ilyen állapotban megőrizni?
Tetszik a hozzászólás?
 
Zsolt1971 - 68 hónapja
@meszab: Üdv4 Köszönöm a szavazatod. Szépek a természet fotóid, én is próbálok "lencsevégre kapni" néhány képet. Üdvözlettel. Zsolt.
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
meszab - 68 hónapja
*****
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 0, összesen 1795 látogató tekintette meg

» Partnerek