összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Bringaépítés(Mali Mamba 2015)és egyebek » #43
A kép adatai: bezár


Eredeti kép méret: 1706x1440
Fájl méret: 331 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
43/115
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 Természetesen az új fogashoz és lánchoz új lánctányér is tartozik. Egy 52km-es edzőkörön teszteltem a rendszert, bevált. Kicsit más a Sunrace fogkiosztása mint a Shimanonak amit eddig használtam, ez egy kicsit fura volt elsőre de meg lehet szokni. Volt egy kis afférom a hátsó váltóval is pár napja, egy nagy gally felkapása után a halálból sikerült visszahozni haverom segítségével. Szóval msot dupla teszt volt... Szerencsére ezeket a középkategóriás váltókat már rendesen lehet szerelni, alig van bonthatatlan szegecselés bennük, majdnem mindent szét lehet berhelni és összerakni egy megfelelő fogóval vagy imbusszal. Ezért érdemes normálisabb alkatrészeket venni, a Tourney-t és barátait messzire elkerülni mert azok nem igazán szerelhetőek... Szóval hálistennek minden rendben.
rcs2003
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-2 / 2
rcs2003 - 59 hónapja
Helló! Ha egyben lesz a gép csinálok képet. Most darabokban van, a verseny után mire lement az eredményhirdetés és megvolt a 4 órás hazaút, szépen beállt a középcsapágy egyik oldala. Szóval vennem kell egy újat mert ez menthetetlen, a hátsó kereket is ki kell takarítanom a gumiknál mert nyakig sárban kaptam defektet és nem kevés jutott a külsőgumi alá is az útszéli javítás során. :)
Tetszik a hozzászólás?
 
NorBEE300 - 59 hónapja
Ejha. Lánckerék fogszám, lánchossz, minden érdekel :). Egy olyan képet tudsz készíteni, amikor a soron a legkisebb fogaskeréken van a lánc?
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 0, összesen 982 látogató tekintette meg

» Partnerek