összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Újra Építkeztünk (ツ) » #5
A kép adatai: bezár


Gyártó: Canon
Tipus: Canon PowerShot SX150 IS
ISO: 500
Zársebesség: 1/20
Rekesz: f/3.5
Gyújtótávolság: 5713/1000
Dátum: 2019.09.01 14:24:10
Eredeti kép méret: 1600x1200
Fájl méret: 557 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
5/29
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 F@sza lesz..
Tom77
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-6 / 6
Tom77 - 4 hónapja
Annyira nem sok, hogy én a fehér vázat harmincötezerért rendeltem, és örültem mikor megjött Portugáliából.
A váz és még sok egyéb alkatrész ráadásul nem is francia gyártmány, az összes b'twin váz például portóba készül, csak ezt meg nem mindenki tudja..
Tetszik a hozzászólás?
 
Tom77 - 4 hónapja
@bl4ckv0id: : Én is így voltam vele akkor anno, de igazán ma meg már azt mondom, hogy örülök annak, hogy nem vitték el, tékozlás lett volna eladni még annyiért is, a munkám miatt meg a festés ingyen volt, szal lesz durván száz rongyból egy olyan tartalék bicaj, ami a saját holmijait tekintve kétszer annyiból sem jött volna ki, ha mindent újra meg kell venni..
Tetszik a hozzászólás?
 
bl4ckv0id - 4 hónapja
Annyiért tényleg megéri újra használni. Viszont nem értem az embereket, 10 Mátyás egyáltalán nem sok egy B'TWIN vázért. Sőt ha lehetne külön kapni újan biztos belekerülne 20-30 ezresbe. Állapota mindegy is mert egy szinterezés nem a világ pénze. :) Egyszer én is a jövőben ha új vázat veszek akkor az B'TWIN lesz.
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
Tom77 - 4 hónapja
Anno hirdetve is volt, külön a váz illetve egyben is vihető volt mindenével, de túl drágának találták, pedig a vázért tíz rongyot kértem, aztán mindenével egybe sem adtak érte még ötvenet sem, én meg mondom akkor marad minden itt, azt majd ha lesz rá időm felújítom és újból összerakom. Nekem most mivel már majdnem mindene megvolt, kábé nyolcvan ezerbe áll meg majd, abból csak az új teló ára 40 ezer, ami a másikba megy, szóval így sem maradtam szomorú, hogy nálam hagytak mindent..

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=111rockrider_500_vaz_elad.jpg
Tetszik a hozzászólás?
 
Tom77 - 4 hónapja
@bl4ckv0id: Ez a régi pontosan az első Rockrider bringám, persze már ez is anno rendesen átépített volt, nem sok gyári holmi maradt azon sem de tény, hogy a váza már bolti korában is marha jó volt leszámítva a B'twin feliratot.
Nos a festés után mivel majdnem minden megvolt hozzá, újra össze lesz rakva, és kettő lesz, a fehér már kész ahhoz nem nyúlunk majd, csak a telót szedjük ki belőle, mert az fog visszamenni a régibe, az pedig vadi újat kap majd, ugyanabból a fajtából, Rock Shox TK gold lesz az is, csak fehér színben és az már taperedes nyakkal.
Ugyanígy fog kinézni, mint ezen a képen, csak most fekete lesz a színe, minden mása ugyanez marad..

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=605IMG_3069.jpg
Tetszik a hozzászólás?
 
bl4ckv0id - 4 hónapja
Jól néz ki. Milyen váz ez az új? A BTWIN marad vagy újra reinkarnálódnak egyes részei az újban? Szeretem a bringa építősdit. :)
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 0, összesen 348 látogató tekintette meg