összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Újra Építkeztünk (ツ) » #54
A kép adatai: bezár


Gyártó: Canon
Tipus: Canon PowerShot SX150 IS
ISO: 250
Zársebesség: 1/15
Rekesz: f/3.4
Gyújtótávolság: 5000/1000
Dátum: 1980.01.01 00:08:44
Eredeti kép méret: 3094x2326
Fájl méret: 4770 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
54/54
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 https://www.youtube.com/watch?v=CnHTcMXVa18
Tom77
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-6 / 6
Tom77 - 23 napja
Köszi szépen, még az este rendesen beállítottam, nagy volt tegnap a sietség a boltban, meg elég hűvös is volt, minél hamarabb haza akartam érni vele, valszeg ezért csúszhatott el.. A kis körmöket is felraktam rá, az meg azért nagyon klassz, mert ezzel nem billeg a cipő orra járás közben, nagyon kényelmes amúgy.
Azért majd ha kitavaszodik, viszek a hosszabb kirándulásokra váltócipőt, mert sajnálnám ha idő előtt tönkremenne.
Egy év gari van rá, de ahogy elnéztem, ha csak bringázni fogok vele, és váltócipővel megyek majd kirándulni, akkor olyan nagyon sok baja nem lehet neki, de nagyon fogok vigyázni rá!
Tetszik a hozzászólás?
 
Katona11 - 23 napja
Nekem azt tanították, hogy a stoplit úgy állítsd be, hogy a talpad legszélesebb része essen a pedál tengelyvonalába.
Ez tényleg nagyon elől van.
De nagyon jól néz ki a cipő, sok boldog kilómétert kívánok benne.
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
Tom77 - 23 napja
Köszi!
Más: én mindent itt tanultam, ha visszagondolok anno hat éve mikor az első gépet megvettem, minden sz@ért szervizbe jártam, se egy fék se egy váltóbeállítás, semmi nem ment egyedül, sőt azt sem tudtam milyen bringát kéne venni, szóval ha így nézed akkor jó, hogy egyáltalán van ez az oldal..
Most így utólag, én rengeteg élményt köszönhetek a testbike-nak, hogy egy igazi bringás túrázót faragott belőlem, ez utóbbit innen is köszönöm nekik, ráadásként elképesztő, hogy mennyi mindent vettem a későbbi bringáimra vagy adtam el anno ugyanitt és nem csak kis dolgokat, volt hogy komplett kerekeket tudtam venni az oldal közreműködésével, máshol nem biztos, hogy ment volna. Szóval igazán csak azt akarom mondani, hogy egy kicsit mi rajtunk is múlik, hogy úgy tekintünk erre a helyre, hogy a pohár félig üres vagy úgy, hogy félig tele..
Nekem konkrétan rohadt nagy közösségi élményt adott ez az oldal, kaptam már innen olyan üzit privátba, hogy ha arrafelé járnék, segítenek nekem szállást találni vagy konkrétan eljönnek majd velem egy darabon, netán még egy közös sörözés vagy kaja bármi, nem tudom te hogy vagy vele, de az ilyesmi nekem marha jól esik!
A működésre visszatérve, nem azt mondom én is belefutok gyakran, hogy nincs is listázva az amit vettem, de lusta vagyok beküldeni, míg ha itt volna, akkor nyilván egyszerűbb lenne csak alá pingálni valamit.. Van az oldalnak hiányossága és másnak mint olyan alapos embernek, ez egész biztos rosszul esik vagy azt látja, hogy évek alatt sem változott itt semmi, de én meg pont olyan vagyok, hogy inkább akkor szoktam az ilyen helyekről lekopni, ha állandóan arra kell bejönnöm, hogy jé már ez sem meg az sem úgy van..
Nem vagyunk egyformák..
A fotófeltöltéssel kapcsolatban azt nem tudom kinek hogy, de nekem minden gépről megy, pedig az egyik netbookom-on windows 10-es van, a másikon xp és egy harmadikon pedig amiről most írok win7, és mindegyikkel megy a kép
vagy a linkbeküldés..
Persze okos telom nincsen, de hát istenem mindenem nekem sem lehet..

A tréfát félre téve, látható sajnos, hogy el van hanyagolva az oldal, de hogy ennek mi az igazi oka, mi sima felhasználók nem látunk bele, nem lehet tudni ennek az igazi okát, egy ilyen felület folyamatos munkát igényel, és nyilván ezalatt nem feltétlen a moderátori tevékenység hiányát értem, mert itt inkább mindenki az oldal fejlesztésre gondol, de az meg valszeg rohadt sok melo, és biztos egyszer megújul majd ez az oldal is, de én már úgy vagyok ezzel, hogy egyáltalán nem biztos az, hogy az új majd jobb lesz, gondolom mindenki látott már ilyet..
Magam tehát úgy vagyok vele, hogy ami miatt működik a dolog és jó ide bejárni, amiatt itt vagyok, az összes többit meg igyekszem elengedni, ha lehet és ez eddig többé-kevésbé mindig sikerült..
Tetszik a hozzászólás?
 
rcs2003 - 23 napja
Sok kilométert kívánok benne! :) Nemrég én is újítottam pár cuccot, köztük cipőt is. Sajnos értékelni nem tudom egyiket sem mert másfél hónapja le se tojják hogy feltöltöttem a termékadatbizásba, sem képet nem tudok feltölteni róla mert flash-t már nem használ egyik böngészőm sem. :D Róma végnapjait éljük itt
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
Tom77 - 24 napja
Szia!
Majd márciusban arrébb passzolom, most csak az volt a lényeg, hogy a hazaút már ezzel legyen..
Amúgy most nézem a youtubon a cipő demo videóját, elég jó értékelés van róla, remélem nekem is beválik majd..
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
rcs2003 - 24 napja
Azt a stoplit azért tedd hátrébb mindenképpen, ne lábujjheggyel tekerj.
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 1, összesen 113 látogató tekintette meg