összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Újra Építkeztünk (ツ) » #38
A kép adatai: bezár


Eredeti kép méret: 1440x1440
Fájl méret: 173 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
38/79
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 Több mint 13-év youtube-ozás után, a csatornának nemcsak arca van, de mától végre saját pólója is!
Remélhetőleg brand nem lesz belőle egyhamar, mert nem azért készült, és nem is szeretnék ilyen módon elterjedni..
Egy jövőheti elutazás adta az apropóját, ahol bár én is vendég leszek majd, mégis egyben házigazda is.
A magas minőség ellenére nem lesz kereskedelmi forgalomban kapható, sőt rajtam kívül biztos, hogy ilyet nem visel majd senki, de nem is emiatt készült el, amúgy az tetszik benne a legjobban, hogy szinte minden saját tervezés..
A lovag fotója Beckó várának meglátogatásakor készült, kiállított darab volt még anno, a felirat a csatorna nézőinek már nem igényel magyarázást, a hátulján található Zsolnalitva vára pedig az egyik nekem kedves fotóm egy darabja..
A hátán tetszés szerint variálható lesz majd később, hogy éppen melyik általam már látott várat szeretném szerepeltetni, szerencsére kétszáznál is több lehetőségem van eddig, ami folyamatosan bővül..
Jövőhéten halász vadász utazásban leszek három napig barátokkal, de utána pótolom a zenei beszámolókat is, sorrendben eddig már hárommal jövök de meglesznek nemsokára, addig pedig erre gondoltam mert ez már legalább van..
Tom77
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-1 / 1
Tom77 - 21 hónapja
A buli jelentem nagyon jól sikerült, mindhárom nap jól éreztük magunkat, az erdészház ahol 19-21.-ig ütöttünk tanyát jól vizsgázott baráti laknak is, az elmúlt évben szintén ide vonultunk el, igaz akkor a barátnőmmel, ezért is került ugyanide ez a pár kép felesleges lett volna, új albumot nyitni.. A vadászat nem, de a bogrács és a roston sütés is jól sikerült, hazafelé az utolsó napon, a buli zárójaként még a Kékestető is megtekintésre került. Az utat arrafelé frissen aszfaltozták és a libegő is nyitva volt, sőt az az étterem is üzemelt amit visszafelé a libegőtől elbúcsúzva érintettünk, itt meg is álltunk még egy ebédre, péntek délután értünk vissza, és jövőre ugyanezzel a brigáddal megismételjük majd ezt a bulit, annyi változtatással, hogy ősszel jövünk majd, nem pedig a nyáron, mert a ház jó tájolása plusz az erdő ellenére, a negyven fokot igen nehezen viseltük..
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 0, összesen 524 látogató tekintette meg

» Partnerek