összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » saját tekerés képei » ↓ ↑Komjáti-Krasznahorka-Váralja 2020 » #73
A kép adatai: bezár


Gyártó: Canon
Tipus: Canon PowerShot SX150 IS
ISO: 400
Zársebesség: 1/15
Rekesz: f/3.5
Gyújtótávolság: 6933/1000
Dátum: 2020.03.10 09:21:38
Eredeti kép méret: 1686x1286
Fájl méret: 607 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
73/95
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 Reggel indulunk haza.
Újabb helyszínt már nem sikerült bejárnom, mert itt Komjátiban 3 fok alatt maradt a hőmérséklet szinte egész nap, és volt tennivalóm bőven a holnapi visszaút miatt.

Mennem kell vissza mert kedden már dolgozom, hogy oda is meddig mehetek azt ma még nem tudom.-.
Továbbra sem bántam meg sem a kirándulást sem pedig azt, hogy tovább maradtam,
de ennél tovább nem maradhatok..
Erről a túráról és Krasznahorka váráról hamarosan lesz egy kis zenei összefoglaló, de talán ezt már említenem sem kell.
Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy aki teheti menjen és ne üldögéljen otthon, ha már a határokat lezárták, legalább még egy okkal több lesz neki, hogy a saját otthonát és annak környezetét felfedezze, aztán remélhetőleg ezen is túl leszünk, mint eddig már annyi mindenen!
Egy kirándulási tippet remélem ezzel az albummal én is adhattam, további minden jót a következő kirándulásig->
sziasztok!
Tom77
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-2 / 2
Tom77 - 5 napja
Elkészült Krasznahorka videója, igyekeztem vele, de talán nem gond, ha mégsem ez a videó lesz majd, a ↓ ↑Nyaralj itthon! tíz éves évfordulójának zenei videója.

A hangulat megmaradt, a dal szerzője Mike Oldfield, a nóta címe pedig, a Nap dalára hallgat, remélhetőleg sokaknak majd ez inkább lesz a nap videója, persze amúgy az idő is jó volt, szóval miért ne..

Itt a link>
https://youtu.be/fHhUZXnF7GA

akit érdekel, annak jó szórakozást hozzá!
Tetszik a hozzászólás?
 
Tom77 - 12 napja
Pár gondolat, a fotó alá, ha már szűk két hete Komjátiból
azzal búcsúztam, hogy hétfőn délelőtt (2020.03.16.) hazautazom, mivel a keddi nap már dolgoznom kell,
de nem tudom, hogy meddig.
Nos a múlthetet végigdolgoztam, már ami maradt belőle, a kedd és a szerda, valamint a csütörtöki és a pénteki napokat.
Pénteken már 73 regisztrált fertőzött beteg volt, ezért betelefonáltam szombaton, hogy én a következő héttől
nem szeretnék menni, mivel itthon nem egymagam vagyok, hanem szüleimmel akik már idősek és elég régóta nyugdíjasok, emiatt nem szeretném veszélyeztetni őket, sem a beutazásommal, sem pedig a munkámból adódó napi kontakttal, ez ugyanis akár több száz emberrel való találkozást és közvetlen kontaktot jelentene az én esetemben.
->Tudomásul vették a döntésemet, viszont járvány ide vagy oda, mivel az _T_ ->bank továbbra is nyitva tart 27 fiókja kivételével, így pedig nem arról van szó, hogy az én munkahelyem kért otthonmaradásra, hanem ez saját döntésem, ezért április elsejével felmondanak, amennyiben nem gondolom meg magam..
Ebből csak az az érdekes, hogy kijárási tilalom még nincs, de azt mára mindenki elismeri ugyan, hogy a lehetséges fertőzöttek aránya százalékosan nem fejezném ki, mert percről-percre ez is változik, de döntő többségük nem regisztrált, magyarán azt sem tudja beteg e, de ettől még fertőz, tehát ebből kiindulva én eltekinthetek ugyan az orosz-rulett nevű játéktól, de attól még ki leszek rúgva, hiába nem az én hibám, józan ész ide vagy oda, nekem van helyem ezért hát ha mégsem mennék be, akkor viszlát!

Ezt csak amiatt írtam ide ki, nem sajnáltatni szeretném magamat, mert van félretett pénzem, és biztos otthoni hátterem, ezért nem is volna miért, csak amiatt teszem ide ki, mert anno a kirándulási elköszönőben utaltam rá korábban, hogy nem tudom mire megyek majd haza..

Ez a fejlemény továbbra is abban erősített meg még utólag is, a krasznahorkai kirándulással kapcsolatban, hogy a lehető legjobbkor utaztam el, akkor amikor azt még a legnagyobb nyugalomban és biztonságban megtehettem, legközelebb mikor kerülhet erre sor, azt viszont ma még nem tudnám megmondani..
Az valószínűsíthető, hogy mostantól temérdek szabadidőm lévén, ennek a kirándulásnak a zenés képi videója májusnál sokkal hamarabb elkészülhet, amihez szintén pár hét múlva egy újabb munka csatlakozik, ebben pedig a Betléri (Andrássy István), a Szent Antali (Koháry Coburg), a Kistapolcsányi és az Alsósztregovai (Madách-Kastély), kerülhetnek majd rövid zenei bemutatásra, amelyeket még egy korábbi külhoni kastély-látogatás során sikerült megörökítenem..
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
ezt az képet ma 0, összesen 77 látogató tekintette meg