összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » saját tekerés képei » ↓ ↑Komjáti-Krasznahorka-Váralja 2020 » #13
A kép adatai: bezár


Gyártó: Canon
Tipus: Canon PowerShot SX150 IS
ISO: 400
Zársebesség: 1/640
Rekesz: f/3.5
Gyújtótávolság: 7132/1000
Dátum: 2020.03.09 15:44:47
Eredeti kép méret: 1200x1600
Fájl méret: 508 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
13/98
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 
Tom77
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-9 / 9
Tom77 - 15 hónapja
@Dezse: Igazán nincs mit.. (ツ)
Tetszik a hozzászólás?
 
Dezse - 15 hónapja
Hát köszi most már tudom nagy vonalakban Törökbálint történelmét is :))
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
Tom77 - 15 hónapja
Köszi!
Törökbálint igazán jó kis hely, bár mi ideköltözők vagyunk nem innen származom én sem. Én angyalföldi születésű vagyok, anyám dorogi, apám kesznyéteni, a fater Pesten járta az egyetemet, ezért költözött fel anno az apai nagyanyám családja, és már muteromat is Pesten ismerte meg, a végén az egész bagázs bálinton kötött ki, bár valójában ez a település szinte száz százalékig sváb volt.
Nem bántanám őket, mert egy dolgos tiszta rendszerető nép, bár tény, hogy IV. Béla ha anno nem telepíti be őket, akkor azt sem tudnák még ma sem, hogy mi az, hogy Magyarország. Ennek ellenére jó itt, és valóban sok szép hely van a környéken, amit én már mind bejártam, úgy mint Biatorbágy, Sóskút, Diósd, Érd vagy Budaörs, hogy csak a környező településeket írjam..
Mára nagy lett itt a keveredés, régebben a sváb inkább, unokatestvérrel házasodott és nemcsak a vagyonközösség miatt, de ez mostanra megváltozott.
Legendásan szépek a magyar nők és a vérfrissítés is nagyon kellett, ezért aztán ez a település, ami 2006>óta már város, nagyon megváltozott, mind infrastruktúrájában mind pedig összetételében.
Tetszik a hozzászólás?
 
Dezse - 15 hónapja
Nem semmi !
Törökbálint se rossz hely a túrázásra :)
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
Tom77 - 15 hónapja
A teljes repertoárom eddig háromszázhatvan bejárt helyszín, ez az utolsó tíz év mérlege mintegy 54>ezer fotóval, ezek nyolcvan százaléka valamilyen várhelyszín vagy a külhon, ->a maradék pedig olyan magyar nevezetesség, ami valamilyen módon ezer szállal kötődik a magyarság történelméhez vagy annak kultúrájához..
Tetszik a hozzászólás?
 
Tom77 - 15 hónapja
Igazán úgy vagyok vele, hogy amikor hazaérek egy túráról, át kell néznem a képanyagot, aztán ha van elég fotó és tényleg ér a dolog annyit, hogy zenés képi összefoglalóvá érjen, akkor elindul, a dal keresés.
Sok jó dal van a neten ez tény, de nekem csak az az egy kell mind közül, ami az akkori kirándulás hangulatát idézi, ha nincs ilyen vagy nem találom, akkor inkább várok, és nem csapok valami sz@rt össze csak azért, hogy kipipáljam az utat, ezért van, hogy több hónap is eltelik, a visszaérkezés és a videó elkészülése között.
Májusban lesz tíz éves a ↓ ↑Nyaralj itthon, de csupán az eddig bejárt területek és helyszínek kevesebb mint feléről készült videó, nagyjából százhatvan helyszínt mutattam eddig be 54 videóval.
Van még tennivaló, de nem üzleti alapon csinálom, nekem ez inkább egy plusz szórakozás, mert olyankor újra átélem az adott kirándulást, amikor zenét szerkesztek alá.
Krasznahorka bringás kirándulásáról is lesz zenei videó, de csak valamikor májusban, májusban lesz a csatorna tíz éves, gondoltam az évfordulóra kijöhet majd ez a videó..

Legyen inkább kevesebb de jó, mint sok és vacak, ez a mottóm.
Tetszik a hozzászólás?
 
Dezse - 15 hónapja
Ez jó dolog én is járok sokfelé
Videót mostanság nem nagyon csinálsz :)
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
Tom77 - 15 hónapja
@Dezse: Igen, az sajnos nem volt, viszont a kertben jó pár sört elfogyasztottam. Ez az utazás több szempontból igazán jó volt, de volt sajnos ami beárnyékolta. A barátaim is úgy volt, hogy lejönnek Nagykállóból két napra, azért is döntöttem a Diókert mellett, három szoba, plusz extra hangulat akár kint akár bent, sajnos beteg lett az egyszem gyermekük, úgyhogy törölték a leutazást, pedig bő tíz éve már, hogy elég sok túrára együtt indulunk..
De összességében nagyon jó volt itt pihenni, és azért tettem fel ide, hogy hátha valaki hasznát veszi majd a helynek, amikor erre kirándul. Jó véleményt írtam ide a helyről, mert mindenben nagyon profi volt a tulaj, plusz a képek magukért beszélnek, aki erre jár és több napra jön majd, be kell térjen ide.
Akinek kell privátban árat>írok!
Tetszik a hozzászólás?
 
Dezse - 15 hónapja
Töltött káposzta ebbe megcsinálva isteni :))
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
ezt az képet ma 0, összesen 262 látogató tekintette meg