összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » saját tekerés képei » Everesting10k » #7
A kép adatai: bezár


Eredeti kép méret: 1512x2016
Fájl méret: 274 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
7/14
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 Itt még ment a 220W. :)
Fotó by Virág
Makky
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-6 / 6
Makky - 46 hónapja
@hb: Gondolhatod, hogy kipróbáltam már mindent. A sarkammal nekem is szokott ilyen lenni. Arra a ragasztás néha elég, de nem mindig. Olyankor az achillesem dagad be. Ez csak futástól/túrától van. Bringán nem. Én megvettem a horror drága csúcs Salomon terepfutócipőt és az is töri. Pedig abban sincs ott semmi. Ennek a bringásnak a tetején túl közel fut a lábamhoz a damil és az vág. Hiába van alatta a nyelve 5-6ó után már vág azon keresztül is. Még mindig érzem a helyét. A másik baj az szokott lenni, hogy alacsonyan van a bokám és ott ér hozzá a cipő alul. Volt olyan cipőm, amiből simán késsel kivágtam onnét egy darabot! :) Azóta tökéletes... Szerintem meg a cipőgyártókkal van a probléma. A láb adott. Oldják meg valahogy! :)
1 olvasónak NEM TETSZIK a hozzászólás! Neked tetszik?
 
hb - 46 hónapja
Leukoplaszt nem segit? Csak olyan lenne jobb talan, ami ugyanugy tapad, mint a leukoplaszt, de a masik oldala meg csuszos, mert mindig ugy raragad a zoknimra, bar igy meg a zokni nem tud ott csuszkalni :)

A sarkamat tori fel az osszes cipom, bar a bringasok nem, meg azoknak a sarka sem kopik ki. Most vettem egy dekathlonos terepfutocipot, igaz eddig me'g csak gyalogoltam benne, de mar 3-4 km utan ereztem, hogy vizholyag lett az egyik sarkamon, mer minek ragasztottam volna le... Vicces az, hogy a sarkanal nincs meggyurodve a beles, vagy varras sincs, mint par cipobe, amit nem is ertek, hogy miert ugy csinaljak, ja es az zokni sem az a lecsuszos. Talan a sarkambol kene kicsit lefaragni.
1 olvasónak NEM TETSZIK a hozzászólás! Neked tetszik?
 
Makky - 46 hónapja
@hb: Na, ma kaptam színt rendesen! :) Nem viccelt a nap. A két cipő teljesen más egyébként. Kéne valami jó kényelmes, de az a baj, hogy még boltban venni is lutri, mert ez is csak 3ó után kezdi törni a lábamat. 6-7 órát még kibírok benne, de többet ezek szerint már nem. Most a boltban megveszek egy bazi drága cipőt, fölpróbálom, kényelmes, majd 6ó után véresre töri a lábfejem, akkor mit csináljak? Szóval most ez a legnagyobb problémám. (Futócipővel is. Hármat kellett vennem, mire most úgy néz ki, hogy megvan a jó. De ez is elég sokba fájt... ja és három hétig sántítottam miatta. Most már tudok járni, de futni még esélytelen.)
1 olvasónak NEM TETSZIK a hozzászólás! Neked tetszik?
 
hb - 46 hónapja
A felemas cipo fel sem tunt a kepeken, de jobban megnezve, ezen is abban vagy, amugy a leirasban kicsit neztem ezen, mikor olvastam, legalabb ugyanolyan modellek? Nekem a par evvel kesobbi, elvileg ugyanolyan nevu speci mtb sport tok mas, az ujabb sok aprosagban elter, es kicsit kenyelmesebb.

Ja, azt lattam, hogy inkabb hajnal 3-4 fele indulsz tekerni, vegulis legalabb nem kell napkrem :))
1 olvasónak NEM TETSZIK a hozzászólás! Neked tetszik?
 
Makky - 46 hónapja
@hb: Ennek két oka is van. 1. Ha jobban megnézed a képet belenagyítva, akkor látszik, hogy be vagyok krémezve fehér napkrémmel, amit nem szív be a bőr. Illetve, keress rá a Virág videójára. Ott ő is poénkodik, hogy milyen fal fehér vagyok. Mondtam is neki, hogy mint egy múmia.
2. Egyébként idén eddig kb. 5x volt rajtam full rövid cucc, mert ugye hétköznap hajnalban megyek, amikor még ha meleg van, akkor se barnít a nap. Hétvégén eddig meg nem sok napsütés volt eddig.
3. A felemás cipő fel se tűnt? :)
1 olvasónak NEM TETSZIK a hozzászólás! Neked tetszik?
 
hb - 46 hónapja
milyen jo barna vagy, mint aki iden most teker eloszor :D
1 olvasónak NEM TETSZIK a hozzászólás! Neked tetszik?
 
ezt az képet ma 0, összesen 1059 látogató tekintette meg

» Partnerek