összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » saját tekerés képei » ↓ ↑Kecskéd és környéke bringatúra 2020 » #114
A kép adatai: bezár


Gyártó: NIKON
Tipus: COOLPIX L31
ISO: 80
Zársebesség: 10/1600
Rekesz: f/8.0
Gyújtótávolság: 46/10 (35mm-en: 26mm)
Eredeti kép méret: 4608x3456
Fájl méret: 3641 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
114/120
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 
Tom77
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-6 / 6
Tom77 - 55 napja
Tovább nézelődünk, ez az év még elvileg megengedi számunkra a várakozást, hitel nem kell, ez a tény pedig a keresést és a választást is behatárolja, de annyi lesz elköltve amennyink van, mert én egész biztosan nem külföldön fogom eltölteni az ötvenes éveim azért, hogy az itthon megvett házat vagy otthont ne vigye el a bank, aztán meg valami idegen országban azért gürizzek, hogy menjen a hiteltörlesztés, meg élni és enni is legyen..
Tetszik a hozzászólás?
 
Tom77 - 55 napja
Igazából a környék nem teljesen halott, Oroszlányban sok fiatal van (még) iskola és ovoda is van bőven, na meg élet ami nem mindig ilyen egyértelmű, egy közel húszezres lélekszámú városban. Ez egy volt bányászváros, rengeteg régről itt maradt hagyatékkal, és nem kevés szocreál életérzéssel, az már azonban meredek nekem, hogy a lakások drágábbak éppen itt a családi házaknál, legalábbis nekünk ez jött le a mai terepszemlénken.
Máshol ez általában fordítva van, na meg a munka kérdése is elég érdekes szempont, bár az országbérlettel ma már ez viszonylag szinte mellékes, egy olyan városban, aminek közvetlen vonatkapcsolata van Pesttel.
Alig több mint egyórányira van nagyjából..
Mondjuk nem az ingázás miatt nem vagyok még biztos abban, hogy ide akarok e költözni, inkább az idegesít, hogy az egész város nem adja azt a szintet, ahol egy költségmentes másfél vagy kétszobás lakás ára valahogy itt sem tud kijönni még 20-21 millából..
Árak azok vannak, persze ilyetén sehol sem vagyok könnyű helyzetben, bár nagyon torzított az ingatlanpiac nálunk, ahogy minden más is..
Tetszik a hozzászólás?
 
Cadre Allage - 55 napja
vagy mint a dorogi "kaszárnyák"
Tetszik a hozzászólás?
 
Cadre Allage - 55 napja
teljesen olyan mint pesten
Tetszik a hozzászólás?
 
Tom77 - 55 napja
@Cadre Allage: Lakást nézni voltunk ma itt, de mivel három éve is voltam erre bringásan, de nem tudtam a környékről elég képet készíteni, mivel csak áttekertem rajta, ezért bedobtam ide, a mai napról még pár fotót a környékről..
Tetszik a hozzászólás?
 
Cadre Allage - 55 napja
házak mint pesten ez nem vicc ejj
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 0, összesen 67 látogató tekintette meg

» Partnerek