összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » saját tekerés képei » ↓ ↑Kecskéd és környéke bringatúra 2020 » #14
A kép adatai: bezár


Gyártó: Canon
Tipus: Canon PowerShot SX150 IS
ISO: 80
Zársebesség: 1/640
Rekesz: f/3.4
Gyújtótávolság: 5000/1000
Dátum: 2020.06.29 18:26:08
Eredeti kép méret: 1618x1218
Fájl méret: 137 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
14/120
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 
Tom77
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-3 / 3
Tom77 - 46 hónapja
Hazaérkezvén olyan fura ezt a képet nézni, pedig az előző három napban, ez a ház volt az otthonom..
Tetszik a hozzászólás?
 
Tom77 - 46 hónapja
@Zoltán-san: Furcsa de végig ugyanez volt nekem is az érzésem amíg itt voltam.
Átnéztem a váras albumokat már amúgy hazaérve itthon, és tényleg Vitányváron is voltam, az innen 4 km és Vértessomlón van.
Ráadásként bringásan még a másik bringával, amikor még csak az az egy volt, aztán ott van Csókakő, és Várgesztes, vagy Tata a tóval és a várral ami még szintén bőven a környék.
Ahogy mondod, minden helynek a közepe pedig eddig nekem is kimaradt és őszintén szólva nem is gondoltam még kedden sem, hogy ezért a pár helyszínért megéri majd kivenni, megint egyedül egy marha nagy házat három napra..
Aztán csak nézek mint hal a szatyorban, mert tényleg gyönyörű helyeken mászkáltam nincs mit tagadjam..
A Bokodi-Tó, a Kecskédi-Tó, vagy a Környei-Tó önmagában megér egy utat, persze a Tatai-Tó és a vár már csak az album színesítése miatt volt, persze még bőven a környékhez tartozik ez is, hiszen 15km>en belül van, nekem legalábbis csütörtökön 34 percembe került, ennél még Vértesszentkereszt is messzebb volt, ami amúgy nekem a szállásomtól 17km>volt, plusz ott 340 méter szintküli is befigyelt..
Az emberkéről annyit, hogy rossz híre még Bokodra is elért, a vendéglőben ahol szerdán megálltam, csak annyit mondtak, hogy jó hogy nem álltam le vele vitatkozni,
mert még a helyiekkel is elég bunkó, hát még azokkal akik messziről jönnek ide túrázni..
Szerintem ostoba is, mert ha volna egy kis üzleti érzéke, nem kap az egész napi ottlétéért annyit, mint amit össze tudna szedni azzal, hogy egy két fotó erejéig tisztes távolból ugyan, de engedi azt kibontakozni aki arra téved. Én már máshol jártam így például Tiszadobon egy kastélylátogatás alkalmával és bizony ott nem járt rosszul az őr, de neki legalább volt hozzá érzéke, már ha kell bármilyen érzék is ahhoz, hogy fel bírd fogni, hogy 'Isten háta mögött, próbálsz hagyni valakit szóhoz jutni két percre, mert aztán ő úgy is tovább áll, mintha ott sem lett volna, neked pedig legalább megvan az ebéded, amiért szinte semmit nem tettél azon kívül, hogy szorult beléd fél percnyi jóindulat..
De hazudnék ha azt mondanám, hogy sajnáltam, mert igazán nem nem rontotta el a napom, és valamit azért kattintani tudtam, nyilván nem ezt az egy élményt veszem majd alapul amikor majd elmerengek azon, hogy erre is jártam, hanem inkább az egészet veszem, az meg azért simán verhetetlen volt.
Nekem legalábbis nagyon tetszett ez a három nap, ami hasznos kikapcsolódás volt és bringás kirándulásnak sem utolsó..
A bányatóról nem hallottam, de igyekeztem azért elég sok mindent megmutatni azoknak, akik errefelé jönnek majd a jövőben, hátha sikerült kedvet csinálni, amúgy ez is egy szempont nekem, mikor útnak indulok..
Tetszik a hozzászólás?
 
Zoltán-san - 46 hónapja
Igazi kedvcsináló képeket sikerült lőnöd. Én is jártam már a környéken nem is egyszer, de ezek valahogy kimaradtak. A kolostorrom örzőjéről én is hallottam hogy egy eléggé mogorva lehetetlen alak, akivel nemsok embernek sikerült eddig szót értenie. Cicahomok bányató ismerős? Tavaly még le lehetett menni a vízhez, de ahogy én láttam már elkerítették azt a részt, bár felülről is jól néz ki.
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
ezt az képet ma 0, összesen 740 látogató tekintette meg

» Partnerek