összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Shimano XT (FH-M765) agy mentés » #7
A kép adatai: bezár


Gyártó: Apple
Tipus: iPhone SE (1st generation)
ISO: 100
Zársebesség: 1/33
Rekesz: f/2.2
Gyújtótávolság: 83/20 (35mm-en: 29mm)
Dátum: 2021.01.16 17:31:41
Eredeti kép méret: 4032x3024
Fájl méret: 156 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
7/8
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 És kész. Szépen forog, szépen racsnizik. Jelenleg nincs mibe befűzni, de elraktam tartalékba. Első fizetésemből vettem (fóliaházi munka, kint 40 fok, bent 60), eladni nem tervezem ( :
Krupcheck
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-4 / 4
Krupcheck - 35 hónapja
@BF2 hungarolada: hát, ha őszinte akarok lenni magamhoz, gyakrabban volt ezen munkák során flow élményem, mint az azóta végzett "igazi" munká(i)mban. Volt egy eredménye a megcsinált melónak, nem csak egy végtelen hígfos áradat volt, ami a végére esetleg összeáll valami lapátolható matériává :D
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
BF2 hungarolada - 35 hónapja
@Krupcheck: Az jó kis portfolio. Én kb csak ezt csináltam többnyire és már nem is emlékszem, hogy hány nyáron át. És ja. Mi is örömmel emlékszünk ezekre a melókra, hiába volt elég szívás (habár közel sem ennyire) a meló. Tűző napon fűnyírót tologatni a 30-40fokos lelátóra, fákat kivágni, füvet hordani, teniszpályát locsolni stb. Valszeg igaz lehet, ami úgy ahogy benne van a Csíkszentmihályi flow könyveiben, hogy a tökéletes élményért dolgozni kell / meg kell dolgozni érte, mert hiába volt elég szívás, de király volt.

Fűnyíró traktort viszont nem vezethettük, de az úgy se olyan rendes traktor.
Tetszik a hozzászólás?
 
Krupcheck - 35 hónapja
@BF2 hungarolada: a traktorért irigy vagyok ( : én csak a talicskával kerestem mindenhol az ideális íveket :D

Később mindenféle meló volt - volt kukoricaföld hajnali keléssel, tűző nappal, pókokkal, volt tesco üvegvisszaváltás (utána még egy évig előre köszönt az utcán az összes homeless), volt éjszakai árúfeltöltés, néha 10-11 éjszakákat zsinórban... igazából szerettem mindet, meg jó volt megtudni, mi az amit nem szeretnék életem végégig csinálni.
Meg egy kicsit máshogy tudok így beszélni az üzemi embereinkkel, amikor arról van szó, hogy fárasztó az éjszakázás, vagy egy túlóra bevállalható vagy nem. Tudom, miről beszél.
Tetszik a hozzászólás?
 
BF2 hungarolada - 35 hónapja
Mi egyesületi pályán dolgoztunk. Nem volt ennyire kemény, de az is elég szívás volt. Viszont csomót vezettünk traktort. Az jó volt. Ilyen 14 éves gyerekek parkoló autók között nyomták a racsét utánfutóval.
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 0, összesen 527 látogató tekintette meg

» Partnerek