összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Cromo montik a 90’-es évekből » #13
A kép adatai: bezár


Gyártó: Apple
Tipus: iPhone SE (3rd generation)
ISO: 25
Zársebesség: 1/122
Rekesz: f/1.8
Gyújtótávolság: 399/100 (35mm-en: 28mm)
Dátum: 2024.02.03 10:48:13
Eredeti kép méret: 4032x3024
Fájl méret: 2674 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
13/37
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 …és a láncba még szinte belenyomni sem lehetett a láncnyúlásmérő 0,75ös felét!!!!!!
Próbáld meg a mai vackokkal ezt, negyed ennyit nem bírnak
sandorp9
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-3 / 3
bl4ckv0id - 58 napja
@sandorp9: Én nem aggódnék a minőség miatt, mert ma is egy XT lánc és sor elmegy akár 8-10ezer kilométert. Ezek 10-11-12 sebességes láncok és sorok. A 6-7-8 sebességes cuccok már alsó kategóriásak, így nem is tudnak sokat.
Tetszik a hozzászólás?
 
sandorp9 - 59 napja
@__opp__: Szia, ahhoz mérem, hogy a mai cuccok milyen vackok, hogy a tavaly május közepén vett bringámon már szeptemberre lekopot a lánc/sor, beleesett a láncnyúlásmérő, ellenben a régi cuccokkal. És mindegy hogy 6-7 sebességes rendszerről beszélünk vagy mondjuk egy 11esről, nem bírnak ki 1 évet sem, ellenben a régiekkel. Persze lehet hogy az XTR meg a ultramega Sram bírja, de azok sem annyit, mint a 90'es top alkatrészek. De mondjuk a régen jó láncnak mondott Connex is úgy nyúlik, mint a rágó 6ezerért, 11-12 ezerért kell vennem DID meg Izumi láncot, hogy 1 évet minimum kibírjon a láncom... a mai technológia is csak a top kategóriában működik, de a 30 éves DX vátóm finom állítását nagyobbra értékelem, mint at XTR-em. Hogy régen pl egy mozdulattal lett a positronos váltóm frikciós, és mehetett tovább a tekergés. Ma egy rakat szart kell magammal vinnem, hogy ne vegyen el semmi az élvezeti faktorból...
De mindegy is, nem vagyunk egyformák, kinek mi... ;)
Tetszik a hozzászólás?
 
__opp__ - 2 hónapja
Mondjuk nem tudom mihez méred ezt a láncot? Ma ez a szint, 6-8 sebis rendszeben már nem annyira elérhető. De 10, 12 sebességes rendszerekhez meg nem hasonlítanám mert nem 1 technologia. Ha lenne egy ilyen láncod a polcon eredeti csomagban annak lenne értelme, hogy valami mai hasonlo kategóriás 8 sebesseges rendszerű lánccal mérj tartós tesztet, de így nem tudom mihez viszonyítod a lánc minőségét. A bringa ránézésre elég kirándulós volt, max. pár ezer km lehet benne.
Az biztos, hogy a jelenlegi minőség már nem feltétlen a 90-es évek pesztizs és valós piaci verseny szintjén mozog, cserébe nagyságrendekkel jobb a technológia is.
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 2, összesen 183 látogató tekintette meg

» Partnerek