összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Hauser Maxwell » #8
A kép adatai: bezár


Gyártó: Sony Ericsson
Tipus: K800i
ISO: 80
Zársebesség: 1/50
Rekesz: f/2.8
Dátum: 2011.04.29 17:30:04
Eredeti kép méret: 2048x1536
Fájl méret: 314 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
8/8
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 
batidavid
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-4 / 4
batidavid - 157 hónapja
Köszi :)
Tetszik a hozzászólás?
 
Krupcheck - 157 hónapja
Hát igen, vékonyfalú csövet nehéz hegeszteni, mert szétég.
No igen, a terep az addiktív, és sajnos nem nagyon lehet olyan átmeneti gépet építeni ami tökéletes aszfalttúrázásra is meg terepre is. Ilyenkor jön a 2 bringa, aztán a 3 bringa :D
Sok sikert az új beszerzéséhez ( ,
Tetszik a hozzászólás?
 
batidavid - 157 hónapja
Igen, ott volt :( Sajnos a hegesztés nem tudtam én megcsinálni, mivel amilyen hegesztőnk nekünk van, apa azt mondta, hogy ha ezzel csinálom ez a váz gyakorlatilag "elolvad". Így egy ismerősünk aki autószereléssel foglalkozik egy du. alatt megcsinálta a műhelyében. Kapott még új fékváltókarokat, kormányt stb. A felújítás után még kb. 700 km-t használtam, de a kerekek felpumpálásán kívül semmit nem kellett rajta csinálom. Májusban adtam el, 24 000-ért, Paksra. Az Ő helyébe jött a KTM (Pápáról), ami szintén ennyibe került, tehát gyakorlatilag egy csere volt. Már régóta gondolkodtam egy verseny-félverseny bicikliben, és most meglett. Nagyon hiányzik, néha, amikor terepezhetnékem van, sajnálom is hagy eladtam, de lépnem kellett, mert az értéke már nem fog nőni ennek... Neve is volt neki :) Anno, amint beléptem a boltba, már tudtam, hogy Daisy lesz a neve. Most nyáron ugye KTM-ezek, munkába is ezzel fogok járni (42 km naponta összesen...) Addig van még egymindenesem, egy Hauser Winner-em (anya volt bringája, sajnos női vázas... de attól még OK, bírja a várost). Nyár végén tervezek venni egy Fuji Nevada 1.0-át, vagy valami hasonlót. :)

Bocsi a regényért... :D
Tetszik a hozzászólás?
 
Krupcheck - 157 hónapja
Hali!
Ott középen volt törve? Nem lett túl szép a hegesztés, de ha fogja akkor jó. A festés viszont annál szebb lett, jól néz ki. Megvan még a bicaj, vagy elpasszoltad?
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 0, összesen 739 látogató tekintette meg

» Partnerek