összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Bringák+Alkatrészek » #11
A kép adatai: bezár


Gyártó: Sony Ericsson
Tipus: U20i
ISO: 40
Zársebesség: 1/640
Dátum: 2014.05.10 17:02:13
Eredeti kép méret: 2592x1944
Fájl méret: 554 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
11/15
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 
skater
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-7 / 7
skater - 120 hónapja
@KBalazs: Bár nem szerepel első helyen a bighit, már csak azért sem, mert sosem voltam rákattanva a specire, mint minden második ember, de egyáltalán nem határolódom el tőle, pont az általad említett okok miatt. Viszont személy szerint elsősorban sx-tral lenne első helyen és ebből is a régi, ami bár tudjuk, hogy sajnos törik a láncvillánál... új sx meg nem igen rohangál a használt áruk között. De ha lenne elég pénzem, akkor valószínűleg a voltage még inkább előrébb kerülne az sx-el szemben, bár súlyban talán nem a legjobb választás lenne.
Tetszik a hozzászólás?
 
KBalazs - 120 hónapja
@skater: szerintem mindenképp az új bighit a nyerő a felsoroltak közül, ár érték arányban az a legjobb, és iszonyat erős
Tetszik a hozzászólás?
 
skater - 120 hónapja
@raptorbiker: Nem állítottam, hogy aprópénzből gondolkodom... A jelenlegit sem tegnap kezdtem el összerakni
Tetszik a hozzászólás?
 
raptorbiker - 120 hónapja
@skater: Értem! :) Nos, a felsorolt vázak közül egyikkel sem jársz rosszul. A könnyitéssel kapcsolatban egyet értek, Én is arra megyek, hogy egy könnyű, ám erős bringát rakjak össze. Viszont mindennek megvan az ára, ha jó és könnyű bringát akarsz, mélyen a zsebedbe kell nyúlni. :)
Tetszik a hozzászólás?
 
skater - 120 hónapja
Bár az endurozás sem áll túl közel hozzám, de a hazai dh-s közösségtől is több szempont alapján távol tartom magam... Az ide tartozó ok az, hogy sosem mondtam magam dh-snak. Bár sokat vagyok hegyen, szeretek lejtőzni stb, ami ehhez kapcsolódik, de ideológiailag és mentalitásilag sosem voltam dh-s, inkább csak mindig is csak nagyjából ebbe a kategóriába tartozó gépet akartam építeni, ami elég erős bárhova, de közben sikerült rájönni, hogy nem árt a súlyra is adni, nem csak a tartósságra, ha igazi mindenest akarok.
Tetszik a hozzászólás?
 
skater - 120 hónapja
Kicsit átmegy a dolog más irányba... Amikor ez trendi nyelven "álom vázam" volt, akkor nem számított semmi, csak hogy bárhonnan esek le, egybe maradjon a bringa. Ez meg is valósult az akkori alkatrészekkel, de így, hogy egy olyan bringát szeretnék véglegesen, ami igazi mindenes, tehát egy olyan kis fully-t, ami könnyű, pörgős, tekerős és mégis jó mindenre. Amivel nem kell megrohadni, ha fel, vagy el kell tekerni magasabb, vagy hosszabb távot, de mégis elég erős lejtőzni, ugrálgatni és minden területen ki tud szolgálni, amire akarom használni, anélkül hogy 3-4 különböző bringám legyen az adott projektre, így csak pár vázon tudok gondolkodni és a dupla vállas villát egyben messziről elfelejtem, szóval bár nem vagyok híve a specinek, de új-régi SX trail, új bighit, esetleg voltage fr, vagy más könnyű 160-180 milit mozgó cucc, amibe szintén levegős tag fog kerülni... Persze a levegős tag, csak egy lehetőség, mert jóval fontosabb a váz, mint hogy a tagon is spóroljak még 300 grammot, így nem elsődleges, hogy olyan váz legyen, amibe passzolna méretileg egy levegős tag, csak egy plusz pozitívum.
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
raptorbiker - 120 hónapja
Szép! :) Milyen váz lesz ? :)
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 0, összesen 1203 látogató tekintette meg

» Partnerek