összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Rekumbens » #1
A kép adatai: bezár


Eredeti kép méret: 760x484
Fájl méret: 125 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
1/17
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 
szami
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-15 / 15
messor - 123 hónapja
Az ott a nitro-tartály az ülés alatt? :)
Tetszik a hozzászólás?
 
szami - 153 hónapja
Nem kell hozzá feltétlen SPD. Én az elején rettegtem a gondolattól is hogy SPD-vel használjam. De ha már ráérez az ember sokkal jobb úgy hajtani. Sima pedállal sem "esik le" az ember lába a pedálról.
Tetszik a hozzászólás?
 
szami - 153 hónapja
@zazie87: Házilag van összerakva, de elég profi módon. A látás engem abszolút nem zavar, egyből hozzászoktam. Csak este idegesítő hogy a látótérben van a kormány, de valószínűleg ez is megszokható. Egyébként én is nyújtott lábbal tekerek, nem guggolva. :) Nekem is a nyakam, hátam, csuklóm, derekam szokott elfáradni hosszú úton, nem a lábam. Az bírja, elég jól fel van edzve. :) Jól mondta az előző tulaj akitől vettem; "ezzel addig mész, amíg van benned cukor". Kezdem belátni hogy igaza volt... Ülést gányoltunk hozzá haverral egy sablon alapján(fából). Ez ideiglenes megoldás, de ha beválik beburkolom, rakok rá szivacsot és jó lesz. Majd töltök fel képet arról is.
Tetszik a hozzászólás?
 
zazie87 - 153 hónapja
ja, hogy van több kép. na így hülyeséget kérdeztem, látom, hogy hogy van összerakva... :)

ezt egyáltalán lehet máshogy is, mint spd-vel?
Tetszik a hozzászólás?
 
szami - 153 hónapja
Még egy észrevétel: SPD cipővel hajtva iszonyatosan gyorsul. Magam is meglepődtem mit ki nem lehet hozni egy ilyen guruló fotelből. :) Szerintem még nagyobb erő fejthető ki így a háttámlának dőlve, mint a nyeregből kiállva hagyományos bringán. Hátrányaként említhető az hogy elég nehezen mászik. Sőt, kifejezetten nehéz vele felmenni egy komolyabb emelkedőre.
Tetszik a hozzászólás?
 
zazie87 - 153 hónapja
Hát ha már biztosan ülsz rajta, akkor biztos rohadt kényelmes. Tekerni magában nem olyan fárasztó, ha félig fekszel. Igazából nekem sem a lábam fárad el soha, hanem a nyakam, ahogy a fejemet tartom (én felrakom normálisan az ülést nyújtott lábhoz, nem guggolok, mint a bmx-esek :D). Meg a csuklóm, ahogy támaszkodom rajta és az egyéb kényes részek :))) Itt egyiken sincs terhelés, bár azt nem tudom a kezet mennyire kell kényelmetlen helyzetben tartani.
Nekem szerintem inkább annyi bajom lenne vele elsőre, hogy nem látnék normálisan közvetlenül az első kerék elé... de hozzászokás kérdése lehet...

Ezek szerint sikerült új ülést szerezni vagy még az eredetivel mentél?
Ez egyébként egy házilag összerakott gép vagy ezt így vette valahol az előző tulaj?
Tetszik a hozzászólás?
 
szami - 153 hónapja
Olyan érzése van rajta az embernek, hogy a világból ki tudna menni vele. Hihetetlen. (legalábbis hagyományos bringa után mindenképp). Hosszú távú túrára más fajta bringát nem is igazán tudnék elképzelni. Tudom miről beszélek, nem egyszer mentem 200km fölötti távolságokat egy nap... Azután élőhalottként szálltam le a bicikliről. Na ez itt nem fog előfordulni.
Tetszik a hozzászólás?
 
szami - 153 hónapja
@zazie87: Ma mentem vele 50 km-t, tegnap meg 30-at. A várakozásaimmal ellentétben szinte teljesen megszoktam, egyáltalán semmi gondot nem jelent az irányítása. A kanyarodás még elég bizonytalan, de az is csak a kis ívű, szűk kanyarokban. Szerintem nagyon sok az az 1000km amit mondtak arra hogy annyi kell amíg hozzászokik az ember. Véleményem szerint 100-200 km bőven elég, bár embere válogatja.
Tetszik a hozzászólás?
 
zazie87 - 153 hónapja
Hát kíváncsi leszek a tapasztalataidra. Így, hogy nem három kerekű, gondolom már az is nagy feladat, hogy ne dőlj el vele :) pláne, ha még ellen is kell tartani...
Tetszik a hozzászólás?
 
szami - 153 hónapja
@zazie87: Azt jelenti hogy amikor pedálozol, akkor ellen kell tartani a kormányt. Mondjuk amikor a jobb oldali hajtókart taposod, akkor bal kézzel kell ellentartani a kormányt,ill. jobb kézzel magad felé húzni egy kicsit. Nem egyszerű na...:) Azt mondják a hozzáértők hogy kb. 1000 km mire megszokja az ember. Teljesen újra kell tanulni biciklizni.
Tetszik a hozzászólás?
 
zazie87 - 153 hónapja
Amúgy az előzőt (Véder) én írtam, csak már megint bejelentkezve maradtak a gépemen, hrrr :) sorry!
Tetszik a hozzászólás?
 
Véder - 153 hónapja
ejjha! mit jelent az, hogy lengőorrú? amúgy nagyon csecse :)
Tetszik a hozzászólás?
 
juha - 153 hónapja
szép
Tetszik a hozzászólás?
 
szami - 153 hónapja
Elsőre nagyon furcsa, csak szerencsétlenkedik vele az ember...Ez még a rekuk közt sem könnyű eset, ugyanis "lengőorrú". Emiatt elég érdekes a kormányzása. De menni naggyon megy!!! És a kényelme, hát az nem semmi! Még kerékszett kell, meg ülést kell hozzá gyártani, ugyanis azt nem adta hozzá a tulaj. De az hamar megvan.
Tetszik a hozzászólás?
 
szami - 153 hónapja
Új szerzeményem, ill. csak a váz. Kerekek meg egy ülés kelleni fog hozzá.
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 2, összesen 3655 látogató tekintette meg

» Partnerek