összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Bicók az évek során. » #11
A kép adatai: bezár


Eredeti kép méret: 800x535
Fájl méret: 81 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
11/187
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 4. Stab supreme.
Ribo88
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-12 / 12
Runner - 149 hónapja
@BF2 hungarolada: Nekem egyetlen bajom a stinky-vel az, hogy dög nehéz. Bár ez igaz az összes hasonló kategóriás fr/dh bicajra. Ha súlyban barátibb lenne, akkor nekem az életben nem kéne más/jobb bicaj. Az igaz, hogy ha nagyon okosan választom meg az alkatrészeket és persze elköltök egy vagyont, akkor lehet azért faragni a súlyából bőven.
Tetszik a hozzászólás?
 
BF2 hungarolada - 149 hónapja
@Runner: Ez olyan lesz mint a canon vs nikon vita. :D Én olyasvalakitől hallottam, akinek az volt, de még nem próbáltam(visszaemlékezve nem mozgásra volt jobb szóval biztos igazad van, de nincs oka, hogy ne mozogjon jól, mert elég hasonló)... Majd ha meglesz az új villa, meg egy fékszett is kelleni fog egyszer, de utána biztos a kormány, nyeregcső, vagy egy tag fog jönni :) majd jobban figyelek a súlypontra meg a geora
Tetszik a hozzászólás?
 
Runner - 149 hónapja
@BF2 hungarolada: Én máshogy érezetm, bár ha egy szar tag volt a stinkyben, amihez hasonlítottad, akkor lehet, hogy azért érezted azt, hogy a speci jobb. Amúgy nem akartam leszólni, tudom neked is az van, jó bicó az is, de nekem a stinky jobban tetszett.
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
Vadas81 - 149 hónapja
@Ribo88: ja vágom sokáig nézegettem ezt a gépet.
Tetszik a hozzászólás?
 
Ribo88 - 149 hónapja
@Vadas81: Igen, amit csak lehetett a legjobbá csináltattam rajta, hosszában átfúrt és lerövídített floater rúd, kotyogásmentesítve minden része, floater test kimarva cnc-vel, a tag és lengőkar meg lett fordítva, és egy toldó elem lett betéve a vázba ahogy Fabien Barell világkupa gépén, a hátsó tengely aluminumra lett cserélve gyári acél helyett, és egyéb apróságok változtak még, lényegesen jobb volt mint a gyári kiadás, minden tekintetben.
Tetszik a hozzászólás?
 
Ribo88 - 149 hónapja
@Runner: Nagyon szerettem a stab supreme vázaim, ez a sárga valamint a fehér, a legjobb gépek közt voltak amiket valaha használtam.. de azért távol állt a gyári állapottól, ezt megkell jegyeznem :)
Tetszik a hozzászólás?
 
Vadas81 - 149 hónapja
erre emlékeszem valami rongyá tuningolt váz ez nem??? anno a bikemagon volt hirdetve jó pár éve.
Tetszik a hozzászólás?
 
BF2 hungarolada - 149 hónapja
azért a speci nem kicsit jobb :) én úgy hallottam, hogy a bighit jobb, de jövőre kitalálok valamit, mert a cambernek 100x jobb a geoja, mint ahogy használtam a bighitet... talán egy lapos kormány meg hosszabb nyeregcső kéne
1 olvasónak NEM TETSZIK a hozzászólás! Neked tetszik?
 
Runner - 149 hónapja
@Ribo88: Sokan szidják a konákat, de szerintem is remek vázakat csinálnak. A geometriákat nagyon el tudják találni és az az egyik legfontosabb dolog. Pl én próbáltam specialized big hit-et és a stinky-vel összehasonlítva nekem nagyon nem tetszett. Pedig általában jobban szeretik az emberek, mert specialized. De szerintem egy Kona Stinky szebben mozog! Stab-om sajnos nem volt, de egyszer kipróbáltam egy stab delux-ot. Nagyon tetszett.
1 olvasónak tetszik a hozzászólás! Neked tetszik?
 
Csongor - 149 hónapja
hát elég brutál
Tetszik a hozzászólás?
 
Ribo88 - 149 hónapja
@milu95: nekem is az egyik kedvenc volt.
Tetszik a hozzászólás?
 
milu95 - 149 hónapja
de nekem ez tetszik a legjobban:P
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 1, összesen 2873 látogató tekintette meg

» Partnerek