összetett fotóalbum keresés

neked is van véleményed?

Fotóalbumok » bicikli/alkatrész képek » Bicók az évek során. » #13
A kép adatai: bezár


Eredeti kép méret: 800x600
Fájl méret: 88 kB
Beágyazás: bezár


HTML link


BB code


Direkt link
13/187
(bal nyíl gomb)   (jobb nyíl gomb)

Milyen ez a kép?

a szavazáshoz jelentkezz be!
 Gt Dhi
Ribo88
fotója


Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá!
Lépj be vagy regisztrálj!


Megjegyzések a képhez
1-3 / 3
Norbee18 - 148 hónapja
@Ribo88: Köszönöm szépen ezt a minden igényt kielégítő választ! Ennyire konkrét leírást még sehol sem találtam róla! Amikor a Vegát vásároltam a DHI is benne volt a pakliban, de az összes lepukkant volt.. A vegát meg egy elég megbízható alaktól sikerült beszereznem!:)
Tetszik a hozzászólás?
 
Ribo88 - 148 hónapja
@Norbee18: :) hát, dióhéjban a váz igen, hasonlít nagyon a vegára, főleg az eleje, a hátulja jobb megoldás, igényesebb is és 150x12, viszont a váz többé kevésbé papírból van. a vega 5x erősebb szerkezet. viszont.... amiben van a lényeg, az i-drive :) a hajtókar,blokk, teljesen független a mozgástól.. a blokk egy excenterbe van beletekerve, ami egy "whisbone" nevű rúddal az első háromszöghöz van rögzítve, és amikor a hátulja elfordul, a whisbone rúd ott tartja a blokkházat, és akörül fordul el nagy csapágyakon az excenter, ergo a blokk fixen marad, nagyon érezhető.... és nagyon jó, kurvajó volt pályán menni vele, a váz legnagyobb hátránya hogy szinte mindenhol reped, sajnos.
Tetszik a hozzászólás?
 
Norbee18 - 148 hónapja
Lenne egy kérdésem!
Miben vélted jobbnak vagy épp rosszabbnak a Vega DH nál? Furdal a kíváncsiság, mert az elülső rész nagyban egyezik, de a mozgásrendszer teljesen más!?
Előre is köszi a választ!
Tetszik a hozzászólás?
 
ezt az képet ma 0, összesen 2617 látogató tekintette meg

» Partnerek